Vil du gerne gøre valentinesdag helt speciel med de perfekte valentinsdag gaver til ham, så er du kommet det rigtige sted. På denne side finder du gaveidéer til ham – uanset hans alder. Og der findes noget i alle prisklasser. Rigtig god fornøjelse 🙂

Denne side indeholder affilate links

De mest populære valentinsdag gaver til ham lige nu er:

Romantisk middag for to

Romantisk middag for 2

Forkæl ham med en 2-3 retters middag på denne specielle dag. Du kan frit vælge den mest romantiske restaurant blandt over 100 restauranter i hele landet. 

Denne oplevelse er fra Go Dream som også har mange andre oplevelser af samme type.

Gaven til ølelskeren - morfar, kæreste eller mand

Ølsmagning for to personer

Gaven der giver både kvalitetstid og en lækker oplevelse for ølelskeren. De gyldne dråber kan indtages på forskellige bryghuse og barer i Danmark og mon ikke det kan blive til en rigtig hyggelig eftermiddag/aften for jer to.

Denne oplevelse er fra Go Dream og der findes mange andre oplevelser af samme skuffe.

Valgfri valentinsdag gaver til ham

Glædelig valentines day

Giv ham en valgfri oplevelse på GoDream.dk.
Er du ikke sikker på, hvad han bedst kan lide af oplevelser, så vælg dette gavekort. Her kan du frit vælge mellem alle oplevelser (til 499,-) og sammen kan i finde den mest romantiske fælles oplevelse, uanset om det er indendørs skydiving, ridning i dyrehaven, en romantisk middag eller noget helt andet.

Dette tilbud er fra godream.dk.

De skæve gaver – leveret med et stort glimt i øjet

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet - Karikaturtegning Efter Din Fotos

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af din kæreste og dig. De tilbyder et væld af andre prints og du kan helt sikkert finde nogle sjove ideer til en personlig gave.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Salsa for par

Salsa dans for par

Hiv ham eller hende du holder af med på et dansekursus, der helt sikkert giver røde kinder. Et salsa begynderkursus hvor i kommer helt tæt på hinanden med en profesionel salsainstruktør hos ét af 2 dansestudier i København.

Denne gave findes på GoDream.dk

Fede oplevelsesgaver til madnørden

Giv ham et gavekort til ølbrygning

Kursus i ølbrygning

Har han sans for det kulinariske, og kan godt lide at skabe smagsoplevelser, så er dette måske et bud på en fantastisk og utraditionel gave. På dette kursus lærer i ølbrygningens kunst fra professionelle, og der brygges øl baseret på malt. Du får 20 liter øl med til videre brygning hjemme.

Denne oplevelse er fra godream.dk, se den her.

Whiskey oplevelser i gave til ham

Besøg et whiskeydestilleri

Denne overraskelse dækker over en rundvisning på et whiskydesstilleri inklusiv whiskysmagning. Det er til ham der virkeligt går op i god whiskey og processerne i fremstillingen, men også til ham der bare gerne vil have en på opleveren.

Denne oplevelse er fra Godream.dk, se den og mange flere her.

Personlige gaver til din valentine

Musemåtte med personlig besked

Musemåtte i læder med personlig tekst

Denne lækre musemåtte i kvalitetslæder kan præges med din egen personlige besked til den, du elsker. Det er alleriders måde at gøre din udkårne opmærksom på din kærlighed – hver eneste gang han sætter sig til computeren.

Denne musemåtte er set hos Byravn.dk

Halskæde med personlig gravering

Personlig halskæde med unikt motiv

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være en børnetegning, et hånd- eller fodaftryk, en underskrift, et fingeraftryk, et særligt symbol / monogram / våbenskjold. Du bestemmer.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Overraskelser til ham, der elsker smagsoplevelser

Chokoladegavekurv

Sig det med delikatesser

Det kan være så lækkert at modtage en delikatessekurv med præcis det, man elsker. Det kan være en chokoladekurv, som på billedet. Men det kan også være med andre specialiteter som honning, sennep, marmelade, øl, vingummi, ja, alt muligt. På delikatessehuset.dk kan du få en delikatessekurv til enhver smag.

Kurven her er fra delikatessehuset.dk hvor du kan få færdige kurve eller blande din kurv selv.

Lækre vingaver til ham

En god vin vil man sjældent kimse af

Alle kan bruge en god flaske rødvin, og skulle han være afholdsmand, så er der sikkert en anledning i familien, der kalder på en god flaske vin. Jyskvin.dk leverer kvalitetsvin til enhver smag og det leveres til døren på ganske få dage.

Disse flasker er fra jyskvin.dk hvor du finder et stort udvalg til enhver smag.

Spiritusgaver af høj kvalitet

Dansk prisvindende rom og gin

Titte og Anders Skotlander startede et destilleri  i 2013 i en kælder på Christianshavn og har produceret prisvindende rom, gin og likør lige siden. Det er top kvalitet og med stor sandsynelighed ikke noget gavemodtageren har på hylden.

Find disse lækre spiritusgaver på skotlander.com

Vi håber du er blevet inspireret til at finde den perfekte gave. Hvis ikke, kan vi anbefale dig at kigge videre under nogle af vores andre kategorier.

Valentinesday er en ældgammel tradition

Mange ser valentinsdag som en moderne tradition, hvor man fejrer sin kærligheden og gør noget ud af dagen ved f.eks. at forkæle ham ved at gøre sig umage med at finde romantiske valentinsdag gaver til ham – og også jer begge som par.

Men faktisk har traditionen rødder så langt tilbage som til det gamle romerrige. Den romerske fest Lupercalia blev afholdt midt i februar og var en festlighed hvor man fejrede forårets komme og frugtbarhed. Der var også gaver involveret dengang men af en noget mere dramatisk karakter da de inkluderede både ofringer og frugtbarhedsritualer.

I moderne tid har man hængt ved traditionen, men nu er det mere en fejring af kærligheden. I et land som Phillipinerne, er Valentines day den dag, hvor flest gifter sig.

Traditionen er nok stærkest i USA, hvor elskende gør et stort nummer ud af at give hinanden roser, chokolade, romantiske middage og andre kærlighedsgaver. I Danmark har vi overtaget traditionen og kærestepar fejrer hinanden den. 14. februar som i mange andre lande.

 

Husk at fejre hinanden og kærligheden året rundt

Valentinsdag er en super anledning, til at fejre kærligheden og måske skabe nogle fælles oplevelser. Men det bør ikke kun være lige nu du kigger efter valentinsdag gaver til ham. Det ideelle er at gøre det året rundt, ja i virkeligheden når han mindst venter det.

Forkæl ham med små overraskelser, små gaver, meget gerne med en personlig vinkel. Det behøver ikke altid være dyre gaver, det kan sagtens bare være tanken der tæller gaver.

Det der gør kærligheden stærk er når man formår at være opmærksomme på hinanden hele tiden, og tænke: Hvad kan jeg gøre for at glæde ham eller hende i dag.

 

Brug dit kærlighedssprog – det behøver ikke gøres med valentinsdag gaver  

At give gaver er for mange et kærlighedssprog. Det vil sige, at man giver udtryk for sine følelser ved at forkæle den anden med gaver, ikke kun på valentines day, men året rundt.

Men ikke alle tænker på den måde. Mange mænd har et kærlighedssprog i form af at gøre tjenester. Hvis du selv er gavetypen, så kan det være meget nemt at forvente at din kæreste gør det samme. Men måske forkæler han dig med tjenester og gøre ting for dig i stedet for at bringe dig gaver. Husk på, vi har forskellige kærlighedssprog, og vi skal bruge det, der ligger os mest naturligt.

 

Vi har gaver der passer til enhver anledning

På siden her har i ikke kun gaver til valentinesdag men du finder gaver der kan bruges til enhver anledning. Det gælder også gaver til jul, fødselsdage, jubilæer og alt derimellem.

Der behøver heller ikke altid at være en anledning, for at forkæle dem vi holder af, vel?

Nogle gaver passer bedre til nogle anledninger end andre, og derfor har vi sørget for at variere udvalget er noget på siden her, der passer til den fest, du er inviteret til. 

 

Vi har udvalgt de bedste valentinsdag gaver til ham

På siden her har vi udvalgt de bedste valentinsdag gaver til ham. Det har vi gjort ved nøje at udvælge de webshop, vi samarbejder med. Fælles for dem er at de har et ry for at levere kvalitetsvarer rimeligt hurtigt og med en god service. Alle webshops på siden er i øvrigt danske, så du kan handle med tillid.

Romantiske valentinsdag gaver til ham