Er du på udkig efter personlige gaver til din mor, så bliv endeligt hængende. På siden her har vi samlet de aller bedste gaver til mødre, og alle sammen med et personligt præg. Det er vigtigt at hun føler, gaven er specielt tænkt til hende. Rigtig god fornøjelse.

Denne side indeholder affilate links

Et par populære personlige gaver til mor

Giv et personligt maleri i gave

Få lavet et ægte håndmalet oliemaleri lavet fra dit eget foto

Denne gave er helt unik og meget personlig. Vælg et foto, hun virkeligt holder af og få en kunstmaler til at lave et oliemaleri ud fra billedet. Denne gave har virkeligt wow-faktor. Kunstneren bag fototilmaleri.dk laver virkeligt smukke håndmalede oliemalerier fra dine personlige billeder. Tjek siden ud, disse malerier er fede!
Obs: Du får 400,- i rabat ved at bruge koden 5W9XHG

Dette er set på fototilmaleri.dk

Hyggegaver til de kreative og rolige stunder

Garn gaver til strikke mesteren

Garn til et nyt strikkeprojekt

Hvis din mor elsker at strikke, så overvej garngaver. Prøv f.eks. en komplet pakke til en striktrøje i det lækreste nordiske uld – som den på billedet. Eller måske bare nogle garnnøgler til hende, der sagtens kan selv. Dette mønster er set på nordiskgarn.dk, som forhandler noget virkeligt lækkert garn.

Dette mønster er set hos nordiskgarn.dk der leverer kvalitets garn fra norden.

dameblade i gave

Abonnement på ugeblade og magaziner

Med Flipp får du adgang til mere end 40 inspirerende titler om alt fra mad, bolig, sundhed, mode. Det kan f.eks. være ALT for damerne, Eurowoman, HER & NU, Hjemmet, gastro, RUM, Hendes Verden og meget andet. Abonnementet er digitalt og kan læses på computer, tablet og smartphone.

Dette findes på flipp.dk

Blomstergaver gør de fleste mødre glade

Evighedsbuketter

Evighedsbuketter – blomstergaven der holder i 6 måneder

Mødre elsker blomstergaver. Overrask din mor med en overdådig evighedsbuket lavet af tørrede blomster. Den kræver ingen pleje og kan leveres lige til dørtrinnet. En bæredygtig gave der bevarer mindet i rigtig lang tid – nærmest uden arbejde. Vedlæg et personligt kort med forklaring – så modtageren forstår tanken bag.

Disse blomster er fra livingflowers.dk

De personlige gaver til mødre med forkærlighed for smykker

Halskæde med personlig gravering

Personlig kæde med eget motiv

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Overrask mor med en af børnenes tegninger, et fodaftryk eller et billede af en, hun holder af. Du bestemmer selv og det kan ende med at blive helt vildt unikt og meget personligt.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Graveret smykke til mor og mormor

Andreas Daub forgyldt armring 

Dette enkle og smukke smykke kan graveres med en personlig tekst efter eget valg. På den måde vil hun kunne nyde smykket hver dag og huske på at du holder af hende.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Lækre sager til ganen

Design selv en personlig gavekurv

Design selv en gavekurv med alt det, din mor elsker

Har du en rigtig god idé om. hvad hun elsker at spise, ja så kan det være en god idé at designe en gavekurv specielt til hende. På delikatessehuset.dk kan du selv sammensætte en lækker kurv ud fra alle deres lækre varer.

Du kan designe din egen kurv på delikatessehuset.dk

Spiritusgaver af høj kvalitet

Forkæl din mor med dansk prisvindende rom og gin

Titte og Anders Skotlander startede et destilleri  i 2013 i en kælder på Christianshavn og har produceret prisvindende rom, gin og likør lige siden. Det er top kvalitet og med stor sandsynelighed ikke noget din mor har på hylden.

Find disse lækre spiritusgaver på skotlander.com

De skæve gaver – hvis din mor har god humor

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet – Karikaturtegning af dig eller andre hun holder af

I denne gaveidé kan du sammensætte et billede præcis som du vil ud fra egne billeder. Det kan være dig, ungerne, hendes veninder eller mand,  Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og det er sådan set kun fantasien der sætter grænser.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Vi håber du er blevet inspireret til at finde den perfekte gave. Hvis ikke, kan vi anbefale dig at kigge videre under nogle af vores andre kategorier omkring personlige gaver.

Signalværdien i en personlig gave til din mor

Man kan sige ting med ord og man kan sige ting med handlinger. Men ofte er det, når det siges med handlinger, at noget vækker mest genklang. Og det er præcis det der sker, når du gør dig umage for at finde personlige gaver til mor. Hun vil kunne mærke at du har gjort dig umage, og på den måde vil hun vide, du tænker på hende og holder af hende.

 

Den største gave er, når nogen gør sig umage

I en materialistisk verden, hvor mange har alt hvad de skal bruge, så er det ikke altid de materielle ting, der bringer størst lykke. Lykken ligger ofte i de menneskelige relationer, når vi gør små søde ting for hinanden, når vi hjælper hinanden og når vi viser, vi tænker på hinanden. Tid er ofte mere skattet end penge. Det samme gør sig gældende med gaver.

Manger bliver langt mere glade for en personlig gave, hvor man virkeligt kan mærke, der ligger tanker bag. Gaven behøver slet ikke være dyr eller fancy, hvis bare der ligger en tanke bag. Din mor vil kunne se du har har gjort dig umage, når du giver hende en personlig gave.

 

Mor fortjener de bedste gaver i verden

Er der nogen, der har ofret sig for os, så er det vores mødre. Hun har haft vores ryg i tykt og tyndt, igennem alle årene, og har altid stået klar, når krisen kradser og man har haft behov for en skulder og et måltid mad. Det skal hun sørme belønnes for, og derfor er det måske endnu mere vigtigt at lede efter personlige gaver til mor – fordi hun fortjener at få tak for alt den hjælp hun har givet over årene.

 

Der behøver ikke altid være en anledning for at fejre mor

Selvfølgeligt så er vi alle på udkig efter en god gave til mor omkring højtider som jul, fødselsdag og mors dag, men der behøver jo faktisk ikke altid være en anledning for at fejre hende. Ofte bliver hun endnu mere overrasket og glad, hvis du kommer med en gave, helt uanmeldt. Blomster er altid et hit, men hvis du også indimellem bringer hende en personlig gave, som ikke er dyr, men hvor det er tanken der tæller, så vil det bringe hende glæde i rigtig lang tid.

 

Sådan kan du gøre din gave til mor personlig

En nem lille måde at gøre en gave personlig på, er et skrive en personlig hilsen til hende. Det kan være et rigtigt brev, hvor du fortæller hende en lille historie der bringer minder frem. Men det kan også være at finde et citat, der siger noget om hende eller om det i har sammen. Det behøver ikke være store og lange tekster, men at knytte en lille tekst til en gave, vil lægge en ekstra dimension på, som hun helt sikkert vil sætte pris på.

 

en personlig gave til mor

Andre personlige gaver til mor

Gode personlige gaver til en mor afhænger af hendes interesser og præferencer. Her er nogle flere idéer til personlige gaver til mor:

1. Fotogaver: Skab en fotoalbum, en fotobog eller en vægkollage med billeder af særlige øjeblikke og minder.

2. Håndlavet gave: Lav noget personligt, f.eks. et strikket tørklæde, et maleri, eller et hjemmelavet kort.

3. Personligt smykke: En halskæde, armbånd eller ring med børns initialer eller fødselssten kan være betydningsfuldt.

4. Spa-dag: Forkæl hende med et gavekort til en spa-dag med massage, ansigtsbehandling eller wellness-behandlinger.

5. Kokkeoplevelse: Hvis hun elsker madlavning, kan du give hende en madlavningskursusoplevelse eller noget lækkert køkkenudstyr.

6. En bog: Find en bog, der matcher hendes interesser eller skriv en personlig besked i en bog, der har betydning for jer begge.

7. Dagbog:En smuk, indbundet dagbog eller notesbog, hvor hun kan nedskrive tanker og minder.

8. Personligt smykkeskrin: Et smykkeskrin med hendes navn eller initialer graveret på det.

9. Abonnement:Et abonnement på en tidsskrift, bogklub, streamingtjeneste eller en blomsterleveringstjeneste.

10. En dag ude: Planlæg en særlig dag sammen med aktiviteter, som hun elsker, såsom en tur i zoologisk have, i teatret eller i en botanisk have.

11. Personligt fotopudebetræk: Skab et pudebetræk med et billede af familien eller en kærlig besked.

12. Blomster: En smuk buket af hendes yndlingsblomster, leveret til døren, er altid en klassisk gestus.

Husk at det mest personlige ved gaven er den tanke og omsorg, du lægger i at vælge noget, der passer til din mors unikke personlighed og interesser. Tilpas gaven til hendes smag for at gøre den ekstra speciel.