Er du på jagt efter personlige gaver til hende, så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du specialplukkede gaver til hende i alle aldre, og alle sammen med et personligt twist.

Denne side indeholder affilate links

Gaver til hende der elsker blomster

Evighedsbuketter

Evighedsbuketter - blomstergaven der holder i 6 måneder

Overrask din mor, mormor eller oldemor med en overdådig evighedsbuket lavet af tørrede blomster. Den kræver ingen pleje og kan leveres lige til dørtrinnet. En bæredygtig gave der bevarer mindet i rigtig lang tid - nærmest uden arbejde. Vedlæg et personligt kort med forklaring - så modtageren forstår tanken bag.

Disse blomster er fra livingflowers.dk

Hyggegaver til hende den kreative

Garn gaver til strikke mesteren

Garn til de fede strikkeopgaver

Hvis hende, du skal finde gave til, elsker at strikke, så overvej garngaver. Du kan overveje at give hende en komplet pakke til en striktrøje, som den på billedet. Så er der i al fald underholdning til nogle gode aftener. Dette mønster er set på nordiskgarn.dk, som forhandler noget virkeligt lækkert garn.

Dette mønster er set hos nordiskgarn.dk der leverer kvalitets garn fra norden.

De personlige gaver til hende der er vild med smykker

Halskæde med personlig gravering

Personlig halskæde med unikt motiv

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være en børnetegning, et hånd- eller fodaftryk, en underskrift, et fingeraftryk, et særligt symbol / monogram / våbenskjold. Du bestemmer.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Graveret smykke til mor og mormor

Andreas Daub forgyldt armring 

Dette enkle og smukke smykke kan graveres med en personlig tekst efter eget valg. På den måde vil hun kunne nyde smykket hver dag og huske på at du holder af hende.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Lækre sager til ganen

Design selv en personlig gavekurv

Design selv en gavekurv med delikatesser til hende

Har du en rigtig god idé om. hvad hun elsker at spise, ja så kan det være en god idé at designe en gavekurv specielt til hende. På delikatessehuset.dk kan du selv sammensætte en lækker kurv ud fra alle deres lækre varer.

Du kan designe din egen kurv på delikatessehuset.dk

De skæve gaver – dem til hende med god humor

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet – Karikaturtegning efter dine fotos af dem, hun elsker

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af lige det du ønsker ud fra jeres egne fotos. Det er en nem måde at lave en helt personlig gave til hende – uanset hvad eller hvem hun sætter pris på i sit liv.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Vi håber du er blevet inspireret til at finde den perfekte gave. Hvis ikke, kan vi anbefale dig at kigge videre under nogle af vores andre kategorier omkring personlige gaver.

Hvad kan kvinder li´ at modtage i gave?

Jeg tror der er mange mænd der tænker over, hvad kvinder egentligt aller helst vil have. Der er nok lige så mange forskellige meninger om dette, som der er kvinder. Men skulle man sætte en fællesnævner på, så gøre det bare noget ekstra med de gaver, som du har tænkt over og virkeligt gjort dig umage for at udvælge. Det er når man kan fornemme tanken bag, at gaver bliver personlige, og er der noget kvinder kan li, så er det at blive tænkt på.

Så hvis du vil gøre hende glad, er du rigtigt meget på rette spor, når du søger personlige gaver til hende.

 

Er der forskel på at finde gaver til din mor og mormor?

Kvinder er jo kvinder, og langt hen ad vejen, vil de sikkert blive glade for den samme type gaver. Dog skal du tænker over, at mormor måske ikke kan det samme som din mor. Hvis fysikken er lidt begrænset, så husk at tage højde for dette. Vælg oplevelsesgaver i form af museumsbesøg snarere end salsatimer.

Ofte vil det gælde at både din mor og mormor har lyst til gaver, der kan laves sammen med dig. Når man bliver ældre, så betyder oplevelser ofte mere end materielle ting. Så hvis du har lyst, så køb en gave som i kan lave sammen. Dette er en rigtig god måde at lave gaven til hende personlig.

 

Hvad med svigermor, hvordan finder du på en personlig gave til hende?

Nøglen ligger i at kende hende godt. Det er ikke kun op til hendes fødselsdag eller jul, du skal være nysgerrig på, hvad hun kan li. Gør det til en vane at lægge mærke til, hvad hun omgiver sig med i hjemmet, hvad hun kan lide at spise og drikke, om hun har nogen hobbyer og interesser.

Og husk at spørge ind til dette hele året. Så vil du have en rigtig god fornemmelse af, hvad hun kan lide, og det vil være meget nemmere at finde den helt rigtige, personlige gave, der vil gøre hende glad. 

En ting er helt sikker, hvis svigermor er glad, så er din kæreste også glad, så det kan godt betale sig at lægge lidt ekstra energi i at finde noget, hun vil blive oprigtigt glad for.

 

Gaven til den lille nyfødte pige

Det giver sig selv, at i dette tilfælde, er det ikke den lille babypige, men forældrene, du skal finde den perfekte personliggjorte gave til. De nybagte forældre vil blive så glade for at mærke, du har gjort dig nogle tanker og har fundet en dejlig gave, der vil kunne minde dem om fødslen af deres lille guldklump.

Det kunne f.eks. være babysko med trykt navn, et navneskilt til værelset eller måske et æbletræ, der har samme navn som den lille ny.

 

Hvad med den personlige gave til hende teenageren?

Det er rigtigtig ofte ret nemt at finde ud af, hvad teenagere interesserer sig for. Bare tjek plakaterne på værelset eller skærmen på hendes telefon. Eller lyt til hende i 5 minutter, så vil du vide, hvad der fylder i hendes verden lige nu. Hun vil garanteret synes det er sjovt med noget, hvor hende navn er graveret. Det kan være på smykker, nøgleringe eller drikkeflasker.

 

En gravering er verdens nemmeste måde at gøre gaver personlige

Et godt gammel trick når det handler om at finde personlige gaver er at få lavet en gravering med en personlig tekst. Det kan være hendes navn, et citat som vækker genklang, hendes fødselsdato, navnene på hendes børn eller noget andet, der betyder noget for hende.

Det er selvfølgeligt helt oplagt at kigge efter smykker, da de egner sig godt til gravering.

Men man kan gravere mange forskellige materialer, bl.a. metal, glas, træ og læder og der findes rigtigt mange muligheder for at finde en gave, hun vil kunne lide.

Find personlige gaver til hende