Er du på udkig efter personlige gaver til far, så se med her. Vi har samlet nogle af markedets bedste gaver i alle prisklasser, så lur mig om ikke du kan finde den perfekte gave til din far.

Denne side indeholder affilate links

Lækre gaver med personligt præg

Musemåtte med personlig besked

Musemåtte i læder med personlig tekst

Med denne gave vil han tænke på dig, hver gang han sætter sig til computeren. Du kan få præget din helt egen, personlige tekst i dette produkt af kvalitetslæder. Luksuriøst og personligt.

Denne musemåtte er set hos Byravn.dk

Lækre vingaver til ham

En god vin vil man sjældent kimse af

Alle kan bruge en god flaske rødvin, og skulle han være afholdsmand, så er der sikkert en anledning i familien, der kalder på en god flaske vin. Jyskvin.dk leverer kvalitetsvin til enhver smag og det leveres til døren på ganske få dage.

Disse flasker er fra jyskvin.dk hvor du finder et stort udvalg til enhver smag.

Fede oplevelsesgaver til din far

Giv ham et gavekort til ølbrygning

Gi ham et kursus i ølbrygning

Er han ølelsker, er det måske på tide, han selv lærer at brygge det. På dette kursus lærer man ølbrygningens kunst fra professionelle, og der brygges øl baseret på malt. Han får 20 liter øl med til videre brygning hjemme.

Denne oplevelse er fra godream.dk, se den her.

Gaver til vinterbaderen

Gaver til vinterbaderen

Hvis din far er vinterbader, så er der helt sikkert interessante gaver at finde på hjemmesiden vinterbaderen.dk. Her er alt hvad du ikke vidste, du havde brug for, som vinterbader.

Denne kåbe er fra vinterbaderen.dk

Skal det være eksklusivt

Herreur som personlig gave

Lækkert herreur

Vil du overraske ham med noget, der er lidt ekstra lækkert, så tjek urene fra Henry Archer. Her findes toplækre ure til en overkommelig pris.

Dette ur er set hos Henry Archer.

Fælles oplevelser med din far

Gaven til ølelskeren - morfar, kæreste eller mand

Ølsmagning for to personer

Gaven der giver både kvalitetstid og en lækker oplevelse for ølelskeren. De gyldne dråber kan indtages på forskellige bryghuse og barer i Danmark og mon ikke det kan blive til en rigtig hyggelig eftermiddag/aften for jer to.

Denne oplevelse er fra Go Dream og der findes mange andre oplevelser af samme skuffe.

Golf for par

Giv en udfordreing på et slag golf for to

Måske er dette sporte, din far endnu ikke har prøvet. Hvorfor ikke udfordre ham med en tur på golfbanen for to. Tag selv med eller send ham afsted med en god ven og en flaske rødvin.

Denne gave findes på GoDream.dk

Whiskey oplevelser i gave til ham

Besøg et whiskeydestilleri

Denne overraskelse dækker over en rundvisning på et whiskydesstilleri inklusiv whiskysmagning. Det er til ham der virkeligt går op i god whiskey og processerne i fremstillingen, men også til ham der bare gerne vil have en på opleveren.

Denne oplevelse er fra Godream.dk, se den og mange flere her.

Gaven til far der elsker det der smager

Spiritusgaver af høj kvalitet

Dansk prisvindende rom og gin

Titte og Anders Skotlander startede et destilleri  i 2013 i en kælder på Christianshavn og har produceret prisvindende rom, gin og likør lige siden. Det er top kvalitet og med stor sandsynelighed ikke noget gavemodtageren har på hylden.

Find disse lækre spiritusgaver på skotlander.com

De skæve personlige gaver – leveret med et stort glimt i øjet

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Giv en kæreste i gave - sjov gave til mormødre, morfar eller andre du holder af

Opret en (dating) profil på senior.dk

Altså, den her er skæv. Men kan blive rigtigt sjov og fin, hvis du vinkler den rigtigt. Siden er til dating for danskere over 50 år. Du kan oprette en gratis profil, og hvis det er et hit, kan profilen udvides med fuld funktionalitet. Det ku' gå hen og blive verdens bedste gave :)

Denne datingservice leveres af senior.dk og du kan oprette en gratis profil via knappen herunder.

Vi håber du er blevet inspireret til at finde den perfekte gave. Hvis ikke, kan vi anbefale dig at kigge videre under nogle af vores andre kategorier omkring personlige gaver.

Derfor bliver din far glad for en personlig gave

Det er helt menneskeligt at man gerne vil ses. Og det bliver man, når der bliver lagt tanke i forskellige gerninger, f.eks. det med nøje at udvælge den helt rigtige personlige gave til din far.

Det kan godt være det er en lille gestus, men din far vil bemærke den og glæde sig over, du tænker på ham og gør dig umage, for at gøre det glad.

 

Hvilke personlige gaver bliver din far glad for?

Det er et godt spørgsmål, og svaret er der sikkert lige så mange af som der er fædre i verden. Men en rigtig god måde at finde ud af det på er at tage udgangspunkt i, hvad han interesserer sig for til hverdag. Kan han lide at stå i køkkenet, så er det måske der du finder den perfekte gave.

Elsker han oplevelser, så prøv at leg med tanken om, hvilke oplevelsesgaver der kan gøres personlige. Er han vild med outdoor liv, natur og fiskeri, ja så må der findes noget i den retning, der vil give glæde.

Pointen er at du skal sætte dig lidt ind i, hvad det faktisk er han helt ægte godt kan lide og så være kreativ ifht. at prøver at personliggøre en gave inde for det emne.

 

Hvordan kan man personliggøre gaven til din far?

Det ældste trick i bogen er at skrive et kort eller en hilsen, der viser ham, du holder af ham. Prøv at være lidt original, når du finder på teksten. Fortæl en lille anekdote, en oplevelse i har haft sammen. Fortæl ham hvor meget du holder af ham.

Det næstældste trick i bogen er at finde en gave, der kan graveres. Det kan være lidt en kunst at finde noget, hvor det lader sig gøre, men der kan komme et rigtigt fint resultat ud af det. Især hvis det er en gave til en speciel anledning så som en rund fødselsdag eller et jubilæum.

 

Vi har personlige gaver til far til alle lejligheder

På siden her har vi gjort os umage for at have et udvalg af gaver, der passer til enhver lejlighed. Uanset om det drejer sig om julegaven, fødselsdagsgaven, gaven til fars dag eller en mere speciel gave så som en jubilæumsgave eller en rund fødselsdag. Det er vigtigt du kommer herfra med noget du ved, din far vil blive glad for – også selvom ikke alle fædre har ens smag.

 

Det behøver ikke altid at være en anledning til at gøre ham glad

Der er nogle anledninger hvor vi, traditionen tro, medbringer en gave. Men behøver der altid at være en anledning til at gøre dem vi holder af, glade? Nej vel.

Indimellem kan det uventede være meget stærkere end det, der forventes. Så prøv også at overraske ham med en gave, når han mest venter det.

Det behøver igen ikke at være en dyr gave, det er tanken der tæller. Når der er en tanke bag og du har gjort dig umage, ja så er det en gave i sig selv.

 

Hvordan vil du fejre din far i dag?

Det er så fedt du kigger efter personlige gaver til far, men der er mange ting at fejre, ikke kun anledninger. Hvad med at fejre livet, fejre sundheden, fejre mulighederne i verden og fejre at du stadigt har mennesker der betyder noget omkring dig.

Det er i sandhed den slags personlige ting, vi skal blive bedre til at fejre.

Så uanset om der er en anledning, så beslut dig for at fejre din far i dag.

personlige gaver til fædre