Søger du personlige gaver til bedsteforældre, så bliv hængende. Her har vi samlet nogle af markedets bedste gaver til ældre mennesker, og her er lidt for enhver smag.

Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Denne side indeholder affilate links

Lækre oplevelsesgaver

gave for vinkendere

Besøg på vingården Lindley

Få en rundvisning på denne smukke vingård i Kolding. Besøget inkluderer, foruden en guidet rundvisning, vinsmagning af 3 af vingårdens egenproducerede danske vine. Hertil serveres lidt lækkert i form af brød med pølser og ost. En populær gave hos vinelskere.

Denne oplevelse er fra godream.dk, se den her.

Chokoldadekursus i gave

Masterclass i at lave fyldt chokolade

Hvis din bedstemor eller bedstefar er vild med at forkæle andre, så kunne dette være et hit. Her kan de lære at mestre de grundlæggende teknikker bag de uimodståelige chokolade fristelser. Lær at fremstille chokoladen efter alle kunstens regler ved anvendelse af professionelt udstyr.

Dette er set hos godream.dk

Giv ham et gavekort til ølbrygning

Giv et kursus i ølbrygning

Denne skiller sig måske ud, men det er spændende og kan hurtigt blive til en ny hobby. På dette kursus lærer man ølbrygningens kunst fra professionelle, og der brygges øl baseret på malt. Du får 20 liter øl med til videre brygning hjemme.

Denne oplevelse er fra godream.dk, se den her.

Personlige gaver med garvering

Diverse graverede gaver

De mest populære graverede gaver

Det er populært at få graveret en personlig tekst på gaver – især hvis der er tale om en speciel anledning i dine bedsteforældres liv. Hos Dahlsgravering.dk forhandler man de mest populære gaver og du får gratis gravering af en personlig tekst med i prisen på alle deres produkter.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Personlig gave til mormor og morfar skrivebordsunderlag

Skrivebordsunderlag i læder med personlig tekst

Dette lækre skrivebordsunderlag i læder kan præges på din helt egen måde med en egen personlig tekst. På den måde kan du glæde mormor eller morfar hver gang at de sætter sig til skrivebordet.

Dette er set hos byravn.dk 

id armbånd til ældre

ID armbånd med kontakt eller personlige oplysninger

Djuva ID sælger sports/medical ID armbånd som er produceret/graveret i Danmark. Bruges ofte af Alzheimer/demens personer eller personer med sygdom som sukkersyge. Dette armbånd kan give lidt mere tryghed i hverdagen.

Dette er set hos djuva.dk

Personlige gaver der inkluderer børnebørnene

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet karikaturtegning efter dine fotos af børnebørnene

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af børnebørnene, og fordi du kan sammensætte billedet af forskellige fotos, kan du selv bestemme hvilke personer og/eller dyr, der skal med.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Fotobog som personlig gave

Fotobog med børnebørn

En fotobog er en klassisk gave, der giver glæde i rigtigt lang tid. Der er noget specielt over trykte billeder i en verden hvor alt er digitalt. Overrask dine bedsteforældre med denne personlige gave.

Dette er set hos dinfotobog.dk

Halskæde med personlig gravering

Personlig halskæde med unikt motiv

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være en børnetegning, et hånd- eller fodaftryk, en underskrift, et fingeraftryk, et særligt symbol / monogram / våbenskjold. Du bestemmer.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Krus med trykt personligt motiv

Krus med billede af børnebørn eller en børnetegning

Du har frit valg af motiv, når du får trykt et motiv på dette krus. Børnetegninger af bedste kan se fantastisk ud, og også de bedste babybilleder vil skabe glæde. Du bestemmer og hun vil med garenti tænke på de små hver gang hun tager koppen frem.

Dette er set hos citatshirts.dk

Gaver der giver røde kinder

Salsa for par

Salsa dans for par

Man bliver da aldrig for gammel til en svingom, og hvad med at udfordre dine bedsteforældre med en gave, der helt sikkert giver røde kinder. Et salsa begynderkursus hvor de kommer helt tæt på hinanden med en profesionel salsainstruktør hos ét af 2 dansestudier i København.

Denne gave findes på GoDream.dk

Golf for par

To til golf

Der er også garanti for røde kinder på golfbanen – både pga. frisk luft, motion og den medbragte rødvin. Send dine bedsteforældre afsted på denne golfoplevelse, og de vil kunne more sig over minderne i lang tid.

Denne gave findes på GoDream.dk

De klassiske gaver kan gøres personlige

Evighedsbuketter

Evighedsbuketter - blomstergaven der holder i 6 måneder

Overrask din mor, mormor eller oldemor med en overdådig evighedsbuket lavet af tørrede blomster. Den kræver ingen pleje og kan leveres lige til dørtrinnet. En bæredygtig gave der bevarer mindet i rigtig lang tid - nærmest uden arbejde. Vedlæg et personligt kort med forklaring - så modtageren forstår tanken bag.

Disse blomster er fra livingflowers.dk

Design selv en personlig gavekurv

Design selv en gavekurv med delikatesser

Har du en rigtig god idé om. hvad dine bedsteforældre elsker, ja så kan det være en god idé at designe en gavekurv specielt til dem. På delikatessehuset.dk kan du selv sammensætte en lækker kurv ud fra alle deres lækre varer.

Du kan designe din egen kurv på delikatessehuset.dk

De lidt finurlige gaver – med glimt i øjet

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Giv en kæreste i gave - sjov gave til mormødre, morfar eller andre du holder af

Opret en (dating) profil på senior.dk

Altså, den her er skæv. Men kan blive rigtigt sjov og fin, hvis du vinkler den rigtigt. Siden er til dating for danskere over 50 år. Du kan oprette en gratis profil, og hvis det er et hit, kan profilen udvides med fuld funktionalitet. Det ku' gå hen og blive verdens bedste gave 🙂

Denne datingservice leveres af senior.dk og du kan oprette en gratis profil via knappen herunder.

Derfor er personlige gaver til bedsteforældre et hit

Alle ved at det kræver lidt ekstra anstrengelse at finde på personlige gaver – uanset om det er til bedsteforældre, venner, kæresten eller andre. Af samme grund så bliver man ofte ekstra glad for at modtage en personlig gave – simpelthen fordi man kan genkende tanken bag.

Bedsteforældre bliver tit en lille smule mere glade for en personlig gave, fordi de ofte har det, de skal bruge af materielle ting. Dertil har de over årene fundet ud af, hvad der betyder noget i livet. Og det er rigtigt ofte relationer med sine nærmeste, der betyder aller mest.

Af den grund så kan det bare have enormt stor betydning at modtage en gave, som man ved, der er blevet tænkt over.

 

En personlig gave betyder ”jeg tænker på dig”

Netop fordi at det kræver lidt anstrengelse at finde de personlige gaver, så betyder det også at giveren har gjort sig nogle ekstra tanker om, hvad der vil glæde modtageren. Det kan være mere end guld værd at få følelsen af at blive tænkt på.

Forstår din bedstemor eller bedstefar det kærlighedssprog, der ligger i gaver, så vil de vide, at når du bruger tid og energi på at finde en personlig gave, så betyder det at du tænker på dem og elsker dem.

 

Personlige gaver til bedsteforældre har flere ansigter – tag udgangspunkt i, hvad de kan lide

Der er flere måder at udvælge personlige gaver til bedsteforældre på. Den ene ting kan være at finde gaver der kan graveres med en personlig tekst.

En anden mulighed er at finde ud af, hvad dine bedsteforældre kan lide og så finde en gave, der lige præcis passer til dette ønske. Det kan være at de elsker romkugler, og så finder du verdens bedste romkugler til dem. Det kan være de har holdt bryllup på en bestemt kro, og så kan du give dem en middag der. Der er mange muligheder når man tænker deres livshistorie og personlige smag ind i det.

En tredje mulighed er at tage udgangspunkt i jeres forhold. Det kan være at give dem billeder med dig eller børnebørnene. Det kan være at give dem en gave, som på en eller anden måde deler et fælles minde som i har sammen. Det kunne være at spise jordbæris på en bænk i skoven, det kan være at dele en sodavand på en fisketur.

Det at tage udgangspunkt i en fælles oplevelse og så i en eller anden grad prøve at genskabe det, kan være utroligt stærkt.

 

Inkluder børnebørnene

Er der børnebørn i familien, så kan det være en rigtig god ide at inkludere dem. Det kan være at give dem et billede album – eller måske bare en ramme med et familiefoto. Det kan også være at få børnene til at give gaven på en sjov måde – feks. præsenteret i et skuespil.

Mulighederne er mange og det er ofte bare et spørgsmål om at slippe fantasien fri – når man gør det så dukker de bedste personlige gaveidéer til bedsteforældre også frem.

Personlige gaver til bedsteforældre er et hit