Leder du efter personlige gaver med gravering, så er du kommet det rigtige sted hen. På siden her har vi samlet nogle af markedets bedste gaver hvorpå der kan graveres en personlig hilsen til den, du holder af.

Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Denne side indeholder affilate links

Disse hjemmesider må du ikke gå glip af

Når det handler om at finde personlige gaver med gravering, så må du ikke gå glip af følgende hjemmesider, som netop har specialiseret sig i at gravere eller trykke personlige hilsener på forskellige typer gaver.

 

ByRavn.dk – smykker og lædervarer med personligt præg

ByRavn.dk er en webshop, der har nogle virkeligt lækre lædervarer, lige fra nøgleringe over musemåtter og designer hyldestropper.
Derudover forhandler de nogle virkeligt fine smykker, som kan præges med alt lige fra børnetegninger til fingeraftryk og signaturer. Her er der virkeligt mulighed for at give den gas med personliggørelsen.

Tjek siden ud her

Læder med personlig udskæring
Suttesnor til baby med personlig hilsen
Armbånd med personlig gravering

Signaturgaver.dk – specialgraveringer på glas, trævarer og andet godt

Signaturgaver.dk er den anden webshop, du ikke må gå glip af, hvis du leder efter personlige gaver med gravering. Jeg er især vild med deres tryk på glas, herunder champagneglas og også på trævarer som skærebrætter samt de fine dekorationer til børneværelset.

Tjek siden ud her

Champagneglas med personlig gravering
Traktor med udskåret navn
flaske gave med personlig gravering

Flere personlige gaver med garvering

Halskæde med personlig gravering

Halskæde med graveret eget motiv – en unik personlig gave

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være en børnetegning, et hånd- eller fodaftryk, en underskrift, et fingeraftryk, et særligt symbol / monogram / våbenskjold. Du bestemmer.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Personlig gravering på glas

Glas i mange former med personlig gravering

Her får du mulighed for at gravere glas med en personlig hilsen, uanset om det er et citat eller blot et “verdens bedste mor”. Vælg selv om det er rødvinsglas, champagneglas, ginglas eller ølglas. Valget er helt frit ifht. teksten.

Disse glas er fra signaturgaver.dk

Skærebræt med personlig gravering

Skærebræt med personlig udskæring

Står modtageren ofte i køkkenet, så overrask med et skærebræt med en personlig hilsen. Slip fantasien fri og skriv en hilsen til modtageren, som han eller hun vil have fornøjelse af hver gang skærebrættet kommer frem.

Dette skærebræt er fra signaturgaver.dk

id armbånd til ældre

ID armbånd med kontakt eller personlige oplysninger

Djuva ID sælger sports/medical ID armbånd som er produceret/graveret i Danmark. Bruges ofte af Alzheimer/demens personer eller personer med sygdom som sukkersyge. Dette armbånd kan give lidt mere tryghed i hverdagen.

Dette er set hos djuva.dk

Nøglering med personlig gravering

Hjertenøglering med udskåret navn

Nøgleringe med en personlig tekst er også noget der mindere modtageren om, du tænker på ham eller hende. Få gaven graveret med lige præcis det, du ønsker.

Denne nøglering er fra signaturgaver.dk

Hjerteæske til den du holder af

Hjerteæske med graveret navn

Det her er super personligt. Denne smukke hjerteæske er lavet i træ og kan graveres med navn (eller det du ønsker). 
Du bestemmer selv om du bestiller det med lækker chokolade, eller du vil lægge dine egne personlige ting i.

Denne gave er fra signaturgaver.dk som er dygtige til personlige gaver.

Personlig gave til mormor og morfar skrivebordsunderlag

Skrivebordsunderlag i læder med personlig tekst

Det her underlag er maks lækkert og giver en virkeligt god fornemmelse, når man sidder ved det. Den perfekte gave til den, der sidder meget ved computeren. Vælg en gravering efter dit hjerte.

Dette er set hos byravn.dk 

Mange anledninger til at give gaver med gravering

Der kan være rigtigt mange anledninger til at give en gave med en personlig hilsen i form af en graveret tekst, symbol eller tegning. Det kunne f.eks. være fordi du vil give en sød hilsen til en nær veninde, en kollega, din kæreste eller forældre. Det kan være at du vil forevige et minde for en stor dag så som et bryllup, et jubilæum, en konfirmation eller måske studentereksamen.

 

Gravering af symboler og andre utraditionelle ting

Mange forbinder signaturgaver med gravering af en tekst. Men det er langt fra det eneste der kan lade sig gøre at gravere på forskellige materialer. Vidste du at man også kan få graveret mere komplicerede ting som fingeraftryk, fodaftryk og stregtegninger fra f.eks. børnetegninger? Nej vel, men det kan se virkeligt godt ud på f.eks. et smykke. 

Men det er faktisk også muligt at få graveret logoer, våbenskjold eller andre ikoner med personlig begtydning. En god gravør kan gravere de fleste ting, og så er der mere et spørgsmål om at finde materialet, der passer til.

 

Personlige gaver med gravering kan tilføje ekstra dimension til oplevelsen

Mange vælger at få graveret gaver for at gøre dem så personlige som muligt. Det er ofte i forbindelse med mærkedage, så som et bryllup, guldbryllup, et jubilæum eller noget der ligner.

Får du f.eks. graveret champagneglassene til et bryllyp, ja så kan du tage glassene frem hvert år på bryllypsdagen og genfejre den store dag.

Personlige gaver til bedsteforældre er et hit