Leder du efter personlige gaver med gravering, så er du kommet det rigtige sted hen. På siden her har vi samlet nogle af markedets bedste graverings gaver hvorpå der kan graveres en personlig hilsen til den, du holder af.

Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Denne side indeholder affilate links

Populære personlige gaver med garvering

Halskæde med personlig gravering

Halskæde med graveret eget motiv – en unik personlig gave

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være en børnetegning, et hånd- eller fodaftryk, en underskrift, et fingeraftryk, et særligt symbol / monogram / våbenskjold. Du bestemmer.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Diverse graverede gaver

De mest populære graverede gaver

Det er populært at få graveret en personlig tekst på gaver – især til de store mærkedage. Hos Dahlsgravering.dk forhandler man de mest populære gaver og du får gratis gravering af en personlig tekst med i prisen på alle deres produkter.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Graveret smykke til mor og mormor

Andreas Daub forgyldt armring 

Dette enkle og smukke smykke kan graveres med en personlig tekst efter eget valg. Dahlsgravering har virkeligt mange forskellige typer gaver der alle kan graveres – ganske gratis. Tjek dem ud.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

id armbånd til ældre

ID armbånd med kontakt eller personlige oplysninger

Djuva ID sælger sports/medical ID armbånd som er produceret/graveret i Danmark. Bruges ofte af Alzheimer/demens personer eller personer med sygdom som sukkersyge. Dette armbånd kan give lidt mere tryghed i hverdagen.

Dette er set hos djuva.dk

Personlig gave til mormor og morfar skrivebordsunderlag

Skrivebordsunderlag i læder med personlig tekst

Det her underlag er maks lækkert og giver en virkeligt god fornemmelse, når man sidder ved det. Den perfekte gave til den, der sidder meget ved computeren. Vælg en gravering efter dit hjerte.

Dette er set hos byravn.dk 

Disse hjemmesider må du ikke gå glip af

Når det handler om at finde personlige gaver med gravering, så må du ikke gå glip af følgende hjemmesider, som netop har specialiseret sig i at gravere eller trykke personlige hilsener på forskellige typer gaver.

 

ByRavn.dk – smykker og lædervarer med personligt præg

ByRavn.dk er en webshop, der har nogle virkeligt lækre lædervarer, lige fra nøgleringe over musemåtter og designer hyldestropper.
Derudover forhandler de nogle virkeligt fine smykker, som kan præges med alt lige fra børnetegninger til fingeraftryk og signaturer. Her er der virkeligt mulighed for at give den gas med personliggørelsen.

Tjek siden ud her

Læder med personlig udskæring
Suttesnor til baby med personlig hilsen
Armbånd med personlig gravering

Mange anledninger til at give gaver med gravering

Der kan være rigtigt mange anledninger til at give en graverings gave med en personlig hilsen i form af en tekst, symbol eller tegning. Det kunne f.eks. være fordi du vil give en sød hilsen til en nær veninde, en kollega, din kæreste eller forældre. Det kan være at du vil forevige et minde for en stor dag så som et bryllup, et jubilæum, en konfirmation eller måske studentereksamen.

 

Graveringsgaver med symboler og andre utraditionelle ting

Mange forbinder graveringsgaver med gravering af en tekst. Men det er langt fra det eneste der kan lade sig gøre at gravere på forskellige materialer. Vidste du at man også kan få graveret mere komplicerede ting som fingeraftryk, fodaftryk og stregtegninger fra f.eks. børnetegninger? Nej vel, men det kan se virkeligt godt ud på f.eks. et smykke.

Men det er faktisk også muligt at få graveret logoer, våbenskjold eller andre ikoner med personlig begtydning. En god gravør kan gravere de fleste ting, og så er der mere et spørgsmål om at finde materialet, der passer til.

 

Personlige gaver med gravering kan tilføje ekstra dimension til oplevelsen

Mange vælger at få graveret gaver for at gøre dem så personlige som muligt. Det er ofte i forbindelse med mærkedage, så som et bryllup, guldbryllup, et jubilæum eller noget der ligner.

Får du f.eks. graveret champagneglassene til et bryllyp, ja så kan du tage glassene frem hvert år på bryllypsdagen og genfejre den store dag.

 

Personlige gaver til bedsteforældre er et hit

Disse gaver er velegnede til at få indgraveret med en personlig tekst

De bedste graver til gravering er ofte dem, der har personlig betydning eller sentimental værdi. Her er nogle gode idéer:

1. Smykker: Smykker som halskæder, armbånd eller ringe kan graveres med navne, datoer eller kærlige beskeder.

2. Ur: Et armbåndsur med en indgravering på bagsiden kan være en tidløs gave.

3. Rammer: En billedramme med en indgravering kan give en særlig betydning til et mindeværdigt billede.

4. Nøgleringe: Personlige nøgleringe med initialer eller en kort besked er populære gaver.

5. Gaver til bryllupper eller jubilæer: Gaver som kageknive, champagneglas eller bestik kan graveres med parrets navne og dato for begivenheden.

6. Vin- eller spiritusflasker: En flaske vin eller spiritus med en personlig besked eller initialer kan være en stilfuld gave.

7. Skriveinstrumenter: Penne, blyanter og lignende skriveinstrumenter kan graveres og bruges som gaver til forretningsforbindelser eller til eksamensgaver.

8. Musikinstrumenter: Hvis modtageren spiller et musikinstrument, kan du overveje at få det graveret med en personlig besked eller et citat.

9. Køkkenudstyr: Kokkeknive, skærebrætter eller grydeskeer kan graveres og bruges som gaver til madentusiaster.

10. Lommeure: Et lommeur med en indgravering kan være en klassisk gave til en særlig anledning.

Husk at overveje modtagerens personlige smag og interesser, når du vælger den rette graveringsgave. En personlig indgravering kan gøre gaven endnu mere betydningsfuld og mindeværdig.