Skal du pakke gaver ind til en speciel lejlighed, vil du lære at pakke gaver ind på en sjov og smart måde, så læs med her. Her viser jeg dig nogle små videoer på, hvordan du får din gave til at se fantastisk ud.

Den helt klassiske måde at pakke pakker ind

Er du helt uerfaring indenfor indpakning af gaver, så se med her. Denne video er yderst pædagogisk og vil helt sikkert lære dig at pakke en gave smukt ind – på helt klassisk vis. Start her hvis du vil lære det fra bunden.

Sådan pakker du gaver ind, hvis du har for lidt papir

Du kender det helt sikkert: Du har travlt da du snart skal afsted til fødselsdag, så du henter rullen med papir i skabet.

Men ak. der er kun en stump papir tilbage i rullen. Men barerolig, der er hjælp at hente. Se videoen her på, hvordan du gør.

Inspiration til at pakke julegaverne ind

Mange gør lidt ekstra ud af gaverne til jul. Her må der gerne se lidt specielt godt ud, da der ikke er noget skønnere end en masse smukt indpakkede gaver under juletræet.

VIl du give dine julegaver det lille ekstra ifht indpakning, så se med her.

Pakke gaver ind - sådan gør du

Vi håber du er blevet inspireret til at finde den perfekte gave. Hvis ikke, kan vi anbefale dig at kigge videre under nogle af vores andre kategorier.

Sådan kan du pakke gaver ind unden tape

En klassiker: Taperullen slipper op når du er halvvejes igennem pakkeshowet. Godt nyt, du kan sagtens pakkke gaver ind uden tape. Her er løsningen:

Tips til at gøre din indpakning endnu mere personlig

Dette er alletiders video til dig, der gerne vil sætte dit eget personlige præg på din indpakning. Kan du dette, signalerer du overskud og lader modtageren vide, at du har gjort dig lidt ekstra umage for deres skyld. Det vil de fleste blive glade for.

Smart måde at pakke gaver ind på

Leder du efter en smart måde at pakke gaver ind på, så er videoen her måske for dig. Det er sådan man pakker gaver ind i Japan. Det kræver altså noget fingersnilde og er ikke her du skal starte, hvis du er nybegynder. Men har du mod på en indpaknings udfordring, så prøv denne.