Leder du efter inspiration til en overraskelse til sølvbryllup, så se med her. På siden her finder du nogle kreative idéer, der vil være prikken over iét til enhver sølvbryllupsfest.

Mangler du stadigt gaven til sølvbrylluppet?

Klik her og find gode ideer til sølvbryllupsgaver.

De personlige overraskelser til sølvbryllupsparret

port som overraskelser til sølvbryllup

Lav en ballon-portal til festlokalet

Der hører sig en port til, når man fejrer sølvbryllup, men den kan jo laves på mange måder. Her er et eksempel på en smuk og luksuriøs portal med wow-faktor.

Kan købes hos heliumballoner.dk

en photobooth som overraskelser til sølvbryllup

Bestil en “myselfie” photobooth – så gæsterne kan tage personlige billedhilsener af sig selv

Myselfie er en sjov aktivitet til sølvbrylluppet. Med den kan du tage sjove billeder med alle dine gæster, eller lade gæsterne selv lave sjove selfies der er et skønt minde i mange år efter festen. En nem måde at lave et festligt indslag.

Kan bookes hos myselfie.dk

Overraskende underholdning til sølvbryllupsfesten

Tryllekunst overraskelse

Hyr en voksen-tryllekunstner

Det kan altså være et virkeligt godt afbræk mellem taler og festsange at hyre en tryllekunstner ind til at sætte gang i festen. På eventzonen har de flere tryllekunstnere tilknyttet og du vælger den der passer bedst ifht. geografi og budget.

Hyr denne underholdning hos eventzonen.dk.

Overrask med en komiker

Book en komiker

Skal der fyres lidt ekstra op under festen, så overrask selskabet med en komiker. På eventzonen kan du finde det match, der falder i deres smag og indenfor dit budget.

Hyr denne underholdning hos eventzonen.dk.

Overraskelse til morgensangen

Ovrraskelse med en musiker

Bestil en musiker til underholdningen

Hyr en musiker til at spille festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup. På eventzonen kan du finde mange forskellige typer musiker, og vælge den der passer bedst til anledningen og dit budget.

Hyr denne underholdning hos eventzonen.dk.

Stor signalværdi i at levere en personlig overraskelse til et sølvbryllup

Det giver bare super god mening at gøre sig lidt ekstra umage med at finde den perfekte overraskelse til sølvbryllupsparret. Når man gør sig umage så signalerer man også, at menneskerne der modtager gaven betyder noget. Og jo mere personlig du kan gøre den, desto bedre. En personlig overraskelse er helt sikkert noget som modtagerne vil huske i mange år når de ser tilbage på sølvbryllupsfesten.

 

Gør noget som de ikke forventer

En del af en overraskelse er, når man gør noget, modtageren ikke forventer. Så det kan være en god idé at lægge hovedet i blød og tænke over en overraskelse, de slet ikke havde regnet med. Det kan f.eks. være om morgenen til morgensang, hvor i hyrer et sækkepibeband. Så kommer sølvbryllupsparret helt sikkert op.

Det kan også være at hyre noget lidt anderledes underholdning til om aftenen – ikke mange regner med der kommer en tryllekunstner eller en komiker til et sølvbryllup.

 

Den klassike overraskelse er det personlige indslag

Det er en klassiker at overraske dem med en sang eller en sketch, hvor du fortæller om parret og deres rejse sammen. Eller måske om nogle af de gode oplevelser, i har haft sammen. Det kan være ganske morsomt alt efter hvordan det bliver leveret, og du kan sætte en ekstra fed streg under ved at finde et kostume til dig selv, til sølvbruden eller sølvgommen og lade dem være en del af showet. Der skal man dog lige være obs på, at det ikke er alle der bryder sig om at blive trukket frem på en scene.