Leder du efter de perfekte gaver til mormor? Så er du landet det helt rigtige sted. På siden her finder du alverdens forskellige gaver i forskellige prislejer og til enhver smag.

Lur mig om ikke du kan finde din perfekte gave uanset om det er til hendes fødselsdag, til jul eller bare fordi du har lyst til at sige tak til din mormor med en lille ting.

Rigtig god fornøjelse.

Denne side indeholder affilate links

Gaver til mormor der elsker blomster

Evighedsbuketter

Evighedsbuketter - blomstergaven der holder i 6 måneder

Overrask din mor, mormor eller oldemor med en overdådig evighedsbuket lavet af tørrede blomster. Den kræver ingen pleje og kan leveres lige til dørtrinnet. En bæredygtig gave der bevarer mindet i rigtig lang tid - nærmest uden arbejde. Vedlæg et personligt kort med forklaring - så modtageren forstår tanken bag.

Disse blomster er fra livingflowers.dk

Vase som gaveide

En smuk vase til havens blomster

Er hun haveelsker og dyrker sine egne blomster, så er der helt sikkert altid mangel på smukke vaser i forskellige størrelser. Vasen på billedet er et smukt eksemplar, men de findes i alle farver og størrelser og på linket her, får du en masse inspiration.

Find inspiration til vaser på www.fenomen.dk

Giv en rose til haveelskeren

Den smukkeste rose til haven

Er din mormor haveelsker, så er hun garanteret vild med roser. Overrask hende med denne smukke rose der bærer navnet "Lise Nørgaard".
Denne folkekære forfatter gik som bekendt væk i starten af 2023, og dette er en god måde at bringe lidt nostalgi ind i haven på.

Lise Nørgaard rosen er set på plantetorvet.dk, hvor du også kan få mere inspiration.

Book en havemand til en privat have

Book havehjælp til haven

Hvis din mormor har svært ved at følge med det tunge arbejde i haven, kan du booke en havemand til at klare f.eks ukrudt, græsslåning og hækklipning. På lokalgartner.dk er det nemt at finde en havemand i nærheden af hvor bun bor. En gave der kan være til stor hjælp i hverdagen.

Du kan nemt finde en lokal havemand på lokalgartner.dk

Gaver til mormor der elsker (at lave) god mad

Chokoldadekursus i gave

Masterclass i fyldt chokolade

Her kan din mormor lære at mestre de grundlæggende teknikker bag de uimodståelige chokolade fristelser. I er med til at fremstille chokoladen efter alle kunstens regler ved anvendelse af professionelt udstyr. En fantastisk gave til hende der elsker at forkæle sine omgivelser.

Dette er set hos godream.dk

bagestål som gave

Bagestål – årets gave til mormødre der elsker at bage

Elsker din mormor at bage, og har hun ikke et bagestål, så kan dette blive årets bedste gave for hende. Et bagestål er ofte hemmeligheden bag sprøde pizzaer, saftige brød, luftige boller og fantastiske baguettes. Webshoppen har også andet udstyr der vil tage bagning til nye højder.

Dette er set hos bagestaalet.dk

Fælles oplevelser med din mormor

Tag på Louisiana med Mormor

En dag på Louisiana for to

Benyt lejligheden til at finde en gave, der giver kvalitetstid til dig og den glade modtager. Denne oplevelse giver adgang til det berømte museum og samt 2 x 1 ret efter eget valg. En super nem måde at lave en hyggelig og unik dag for jer to.

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Cafe besøg og bio i gave

Café og bio for 2

Dette er generelt en bestseller, fordi det er nemt at tilpasse til enhver smag. Find en film, som modtageren vil elske at se, og pludeligt er gaven personlig. Skal du med, ja så er fornøjelsen jo bare større :)

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Tivolibesøg i gave

Skønne oplevelser i Tivoli

Tivoli er en speciel oplevelse for både store og små. Er man ikke til karruseller, så kan man nyde den smukke park, blomsterudstillingerne og den skønne stemning.

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Gaver til mormor med slag i

Vandestave er en god gave til alle aktive, gamle som unge

Vandrestave til gode gåture

Vandrestave giver ekstra sikkerhed på gåturen samtid med at det giver motion til overkroppen. Det kan være en rigtig god ide til aktive ældre, der gerne vil ud i naturen men ønsker lidt ekstra støtte.

Dagsrygsæk er en god gave til de aktive

Dagsrygsæk der sidder godt til gåturen

Er modtageren den aktive type, der elsker at vandre, så er en dagsrygsæk et must. Her er der plads til kaffe, kage, vandrestave og siddeunderlag. Stroppesystemet gør at den sidder godt og tæt til kroppen, så balance og komfort er i top. En vinner til den aktive type.

Denne rygsæk er set hos friluftslageret.dk

Gaver til vinterbaderen

Gaver til vinterbaderen

Hvis din mormor er sådan en af de seje, der vinterbader, så er der helt sikkert interessante gaver at finde på hjemmesiden vinterbaderen.dk. Her er alt hvad du ikke vidste, du havde brug for, som vinterbader.

Denne kåbe er fra vinterbaderen.dk

Hyggegaver til mormødre

dameblade i gave

Abonnement på ugeblade og magaziner

Med Flipp får du adgang til mere end 40 inspirerende titler om alt fra mad, bolig, sundhed, mode. Det kan f.eks. være ALT for damerne, Eurowoman, HER & NU, Hjemmet, gastro, RUM, Hendes Verden og meget andet. Abonnementet er digitalt og kan læses på computer, tablet og smartphone.

Dette findes på flipp.dk

Hjemmesko til bedstemor, oldemor eller oldefar

En sikker og stabil hjemmesko i uld

Du har nok før haft hjemmesko på ønskelisten, men hjememsko fra www.livetsomsenior.dk er specielt egnet til ældre mennesker da de er stabile og skridsikre. Og så er de rimeligt moderne at se på.

Uldprodukter til ældre

Vamsede uldprodukter til de kuldskære mormødre

Er hun mere til bløde, varme uldprodukter til de kolde fusser, så har The Cosy Sheep et fint udvalg af lækre produkter i forskellige former og farver.

Garn gaver til strikke mesteren

Garn til de fede strikkeopgaver

Hvis din bedstemor elsker at strikke, så kunne du give hende garn til den fornøjelse. Giv hende evt. en komplet pakke til en striktrøje, som den på billedet. Så er der i al fald underholdning til nogle gode aftener. Dette mønster er set på nordiskgarn.dk

Dette mønster er set hos nordiskgarn.dk der leverer kvalitets garn fra norden.

Varmepude gave til ældre

Varmepude til nakke og skuldre

Hvis man døjer med smerter i nakke og skuldre, kan det være fantastisk med en varmepude. Denne pude er fyldt med naturligt fyld, bestående af kirsebærkerner/druekerner og kan nemt opvarmes i mikroovn/ovn og dermed genbruges så tit, man har lyst.

Denne er set hos seniorpleje.dk

Fodrullen er en populær og prisvenlig gaveide til ældre mennesker

En fodrulle til en dejlig fodmassage

Denne smarte lille ting er en perfekt gave til mormødre, der elsker massage. De små pigge giver en nænsom massage når man ruller foden hen over. Det er en populær og prisvenlig gaveidé.

De personlige gaver til mormor

Halskæde med personlig gravering

Personlig halskæde med unikt motiv

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være en børnetegning, et hånd- eller fodaftryk, en underskrift, et fingeraftryk, et særligt symbol / monogram / våbenskjold. Du bestemmer. Find på det element som vil føles aller mest personligt for din mormor.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Graveret smykke til mor og mormor

Andreas Daub forgyldt armring 

Dette enkle og smukke smykke kan graveres med en personlig tekst efter eget valg. På den måde vil din mormor kunne nyde smykket hver dag og tænke på dig, når hun læser den personlige gravering.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Musemåtte med personlig besked

Musemåtte i læder med personlig tekst

Denne lækre musemåtte i kvalitetslæder kan præges med din egen personlige besked til mormor. Det er alleriders måde at gøre hende opmærksom på at du tænker på hende – hver eneste gang han sætter sig til computeren.

Denne musemåtte er set hos Byravn.dk

Collage plakater kan være en meget personlig gave til ældre

Collage-plakat med personlige billeder

Du kan nemt selv sammensætte en collage plakat, der får enhver mormor til at smelte. Dette er en prisvenlig og meget personlig gaveidé til mormødre.

Dette er set hos dinfotobog.dk

Fotobog som personlig gave

Fotobog med de bedste minder

En fotobog er en klassisk og personlig gave, der giver glæde i rigtigt lang tid. Der er noget specielt over trykte billeder i en verden hvor alt er digitalt.

Dette er set hos dinfotobog.dk

Gode gaver til mormor og morfar

Salsa for par

Salsa dans for par

Det er aldrig for sent at lære at danse, og måske du skulle udfordre dine bedsteforældre med denne gave.  Her får de undervisning af en profesionel salsainstruktør hos ét af 2 dansestudier i København.

Denne gave findes på GoDream.dk

Golf for par

Prøv golf – undervisning for to

Der er også garanti for røde kinder på golfbanen – både pga. frisk luft, motion og den medbragte rødvin. Send din mormor og morfar afsted på denne golfoplevelse, og de vil kunne more sig over minderne i lang tid.

Denne gave findes på GoDream.dk

Lækre sager til ganen

Gaveæske med gin

Gaveæske til gin-elskeren

Hvad med en lækker gaveæske med ginprodukter og/eller udstyr, så hun kan hygge med dig eller veninderne? På ginbutikken.dk findes alt hvad gin-hjertet begærer, og der er helt sikkert også noget der falder i hendes smag.

Se denne og mange andre gingaver på ginbutikken.dk

Chokoladegavekurv

Sig det med delikatesser

Det kan være så lækkert at modtage en delikatessekurv med præcis det, man elsker. Det kan være en chokoladekurv, som på billedet. Men det kan også være med andre specialiteter som honning, sennep, marmelade, øl, vingummi, ja, alt muligt. På delikatessehuset.dk kan du få en delikatessekurv til enhver smag.

Kurven her er fra delikatessehuset.dk hvor du kan få færdige kurve eller blande din kurv selv.

Vingaver er ofte et hit

Vin vinder altid

Er du helt tom for idéer, så fyld kurven med vin. Det kan f.eks. være en smagekasse med dejlig Riesling fra jyskvin.dk som har et enormt udvalg af forskellige vine. Ved du ikke hvad modtageren kan li, så kan du også købe et gavekort på siden.

Denne vin er en Riesling fra Jyskvin.dk som har et stort udvalg og hurtig levering.

De skæve gaver – leveret medtil mormødre med et stort glimt i øjet

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Giv en kæreste i gave - sjov gave til mormødre, morfar eller andre du holder af

Opret en (dating) profil på senior.dk

Altså, den her er skæv. Men kan blive rigtigt sjov og fin, hvis du vinkler den rigtigt. Siden er til dating for danskere over 50 år. Du kan oprette en gratis profil, og hvis det er et hit, kan profilen udvides med fuld funktionalitet. Det ku' gå hen og blive verdens bedste gave :)

Denne datingservice leveres af senior.dk og du kan oprette en gratis profil via knappen herunder.

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet – Karikaturtegning efter dine fotos af f.eks. børnebørnene

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af lige det du ønsker ud fra jeres egne fotos. De tilbyder et væld af andre prints og du kan helt sikkert finde nogle sjove ideer til en personlig gave.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Olie gaver

CBD olie der tager smerterne

Det her kræver måske et åbent sind, men døjer din oldemor eller oldefar med smerter, som gift og rygproblemer, så kan CBD olie virkeligt hjælpe. Mange finder stor hjælp fra CBD olie, og Canavita sikrer, at du trygt, sikkert og lovligt kan købe CBD- og cannabisolie af højeste kvalitet. Bare en tanke....

Canavita sikrer, at du trygt, sikkert og lovligt kan købe CBD- og cannabisolie af højeste kvalitet.

Giv en smart indkøbsvogn i gave

En moderne indkøbsvogn 

Indkøbsvogne kan være en kæmpe hjælp i hverdagen når man bliver ældre. Og køber man det rette design, så kan de faktisk være ganske pæne at se på. I webshoppen livetsomsenior.dk har de et stort udvalg i mange farver og designs og i mange prisklasser. Man behøver ikke at se gammel ud med sådan en.

Du finder et stort udvalg af smarte indkøbsvogne hos livetsomsenior.dk

Denne gave fremmer søvnen

Søvnfremmende brille

 Søvnbrillen gør det nemmere at falde i søvn om aftenen ved at blokere bl.a. ‘blåt lys’ (fra TV, computer mv.), der hæmmer den naturlige produktion af hormonet melatonin.  Brillen benyttes 1-2 timer før sengetid. Hvis din mormor har svært ved at falde i søvn, kan dette måske være en virkeligt god gave til mormor.

Denne er set hos gloriamundicare.com 

Husk at tanken tæller når man skal finde de perfekte gaver til mormødre

Har du svært ved at finde de rigtige gaver til mormor, så er det altid godt at huske at tanken tæller rigtigt meget. Med det mener jeg, at hvis du har gjort dig umage og udvalgt gaven med omhu, ja så betyder det ofte lige så meget, som gaven selv.

Det med prisen er en meget mindre ting, hvis hun kan mærke, at du virkeligt har tænkt over tingene. Ja faktisk tror jeg at præcis gaver til mormødre er et sted, hvor det betyder ekstra meget med tanken bag.

 

De bedste gaver til mormor starter med hendes hobbyer

Tag udgangspunkt i hendes hobbyer. Hvad elsker hun at lave, hvad vil hun gerne spise, hvad vil hun gøre, hvis hun skal skrue op for hyggen? Måske er det lige prikken over iét hvis du vælger en gave, som i kan gøre sammen. Kvalitetstid er rigtigt tit noget som mormødre sætter stor pris på.

 

Gaver til ældre mennesker

Der er mange der synes, det kan være svært at finde gaver til ældre mennesker. Det kan være fordi, deres interesser ikke helt er fulgt med den teknologiske udvikling og måske trykker alderen, så de ikke kan være helt med på de samme oplevelser som mange andre. Når du køber gaver til ældre mennesker, skal du naturligvis tage udgangpunkt i deres hobbyer og det de hygger sig med til dagtligt. Det kan være du leder efter gaver til din bedstemor eller bedstefar, så øv dig i at observere deres dagligdag og spørge ind til, hvad de hygger sig med. Så tror jeg du vil få nemmere ved at finde nogle gode gaver til dem selvom de er oppe i alderen.

 

Gaver til mormor på plejehjem

Er din mormor på plejehjem så er det ikke nødvendigvis alle gaver det passer. Her kan du med fordel give hende gaver i form af minder, billeder, videoer og måske fælles oplevelser med hende. Livet på plejehjem kan være trivielt, men fungerer hovedet stadigt, så kan det være virkeligt godt at skabe og genopfrisk minderne som hun kan glæde sig over længe efter.

Vi har gjort os umage for at finde de rette gaver til din mormor

Det er fantastisk du ser med på siden her, og vi har gjort os umage for at finde en række kvalitetsgaver i alle prislejer, så det bliver så nemt som muligt at finde de perfekte gaver til din mormor.

Dertil præsenterer vi kun produkter fra veletablerede webshops, der har et ry for at levere god service og produkter i høj kvalitet.

 

Der er altid et stort udvalg af gaver online

En af de fede ting ved at handle online er at der altid er et stort udvalg af produkter, uanset hvor du bor. Så selvom du bor i en lille by med meget få butikker, ja så kan du stadigt få fingrene i de fedeste produkter fra øverste hylde. De fleste af online butikkerne, vi linker til, leverer ganske hurtigt. I nogen tilfælde har du gaven i hænderne allerede med det samme.

 

Vælg oplevelsesgaver, hvis du er i tidsnød

Nogen er i bedre tid end andre, når det gælder det at købe gaver. Nogle køber f.eks. deres julegaver flere måneder i forvejen og andre får det klaret i sidste øjeblik.

Hører du til sidste type, kan jeg anbefale dig at tage vores oplevelsesgaver. Her kan du printe gavebeviset lige så snart købet er foretaget, og redde den på målstregen, hvis du er sent ude.

 

Vi har gaver til enhver lejlighed

Der er mange lejligheder hvor en dejlig gave er på sin plads. Indimellem kan der så også være forskel på, hvilken type gave man skal vælge. En tanken der tæller gave til ingen bestemt anledning udover ”bare fordi jeg kan li dig” hører måske ikke til i den dyre ende. Her er der ofte skruet mere op for den personlige besked.

Er der derimod tale om et guldbryllup, en 80 års fødselsdag eller et jubilæum, ja så kan det godt være man har lyst til at tage spenderbukserne på og forkæle hende til det yderste.

Uanset hvad, så har vi gjort os umage for at finde gaver, der passer til enhver lejlighed og pengepung. Prismæssigt spænder gaverne fra gratis til flere tusinde kroner, så det er op til dig selv at finde det leje, der passer.

 

Den skæve kategori – med utraditionelle gaver til bedstemor

Måske har du bemærket vores skæve kategori, hvor du finder nogle utraditionelle gaver til bedstemor. Jeg håber du kan mærke, den er skabt med blink i øjet. Inden du vælger gaver fra denne kategori, er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt din bedstemor forstår tanken bag. Hvis ja, så er jeg sikker på du gir hende en gave, hun aldrig før har fået. Og det kan jo også noget…

Gaver til mormor må gerne indeholde kvalitetstid