Leder du efter de perfekte gaver til morfar? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Vi har samlet en række forskellige gaveidéer i alle prislejer og for enhver smag. Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Rigtig god fornøjelse.

Denne side indeholder affilate links

Gaver til morfar der…

Fælles oplevelser med din morfar

Tag på Louisiana med Mormor

En dag på Louisiana for to

Benyt lejligheden til at finde en gave, der giver kvalitetstid til dig og den glade modtager. Denne oplevelse giver adgang til det berømte museum og samt 2 x 1 ret efter eget valg. En super nem måde at lave en hyggelig og unik dag for jer to.

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Gaven til ølelskeren - morfar, kæreste eller mand

Ølsmagning for to personer

Gaven der giver både kvalitetstid og en lækker oplevelse for ølelskeren. De gyldne dråber kan indtages på forskellige bryghuse og barer i Danmark og mon ikke det kan blive til en rigtig hyggelig eftermiddag/aften for jer to.

Denne oplevelse er fra Go Dream og der findes mange andre oplevelser af samme skuffe.

Gaveidéer til den aktive morfar

En pedaltræner der giver motion på ældres vilkår

En pedaltræner til en cykeltur fra lænestolen

Man skal jo helst holde sig i gang, og dette er en super smart gave til din morfar, der gerne vil motionere blidt i stuen. Denne minicykel stilles foran sofaen eller lænestolen, og så er det bare at cykle derudaf. Gaven er fra livetsomsenior.dk som har specialiseret sig i hjælpemidler til ældre.

Gaven til morfar der elsker smagsoplevelser

Chokoladegavekurv

Sig det med delikatesser

Det kan være så lækkert at modtage en delikatessekurv med præcis det, man elsker. Det kan være en chokoladekurv, som på billedet. Men det kan også være med andre specialiteter som honning, sennep, marmelade, øl, vingummi, ja, alt muligt. På delikatessehuset.dk kan du få en delikatessekurv til enhver smag.

Kurven her er fra delikatessehuset.dk hvor du kan få færdige kurve eller blande din kurv selv.

Lækre vingaver til ham

En god vin vil man sjældent kimse af

Alle kan bruge en god flaske rødvin, og skulle han være afholdsmand, så er der sikkert en anledning i familien, der kalder på en god flaske vin. Jyskvin.dk leverer kvalitetsvin til enhver smag og det leveres til døren på ganske få dage.

Disse flasker er fra jyskvin.dk hvor du finder et stort udvalg til enhver smag.

Romkugle gaver går lige i hjertet på alle romkugleelskere

Danmarks bedste romkugler

Det her går lige i hjertet på enhver romkugleelsker. Bageriet i Seest er i 2020 og 2022 kåret for Danmarks bedste romkugler og de leverer disse mesterværker i gaveæsker lige til døren. What is not to like?

Romkuglerne leveres af Seest Bageri.

De skæve gaver – leveret med et stort glimt i øjet

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Giv en kæreste i gave - sjov gave til mormødre, morfar eller andre du holder af

Opret en (dating) profil på senior.dk

Altså, den her er skæv. Men kan blive rigtigt sjov og fin, hvis du vinkler den rigtigt. Siden er til dating for danskere over 50 år. Du kan oprette en gratis profil, og hvis det er et hit, kan profilen udvides med fuld funktionalitet. Det ku' gå hen og blive verdens bedste gave 🙂

Denne datingservice leveres af senior.dk og du kan oprette en gratis profil via knappen herunder.

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet – Karikaturtegning Efter Din Fotos

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af din bedstefar og dig ud fra jeres egne fotos. Shoppen tilbyder mange andre sjove, personlige prints.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

id armbånd til ældre

ID armbånd med kontakt eller personlige oplysninger

Djuva ID sælger sports/medical ID armbånd som er produceret/graveret i Danmark. Bruges ofte af Alzheimer/demens personer eller personer med sygdom som sukkersyge. Dette armbånd kan give lidt mere tryghed i hverdagen.

Dette er set hos djuva.dk

Vi har gjort os umage for at finde de helt rigtige gaver til din morfar

 

Det er fantastisk du ser med på siden her, og vi har gjort os umage for at finde en række kvalitetsgaver i alle prislejer, så det bliver så nemt som muligt at finde de perfekte gaver til din morfar.

Dette er bla. Gjort ved kun at finde gaver fra kendte webshops, der har et ry for at have gode produkter, hurtig levering og en god kundeservice.

 

Vi har gaver der passer til enhver anledning

På siden her finder du gaver der kan bruges til enhver anledning, uanset om der er tale om en julegave, en fødselsdagsgave, et jubilæum eller noget helt andet. Indimellem behøver der heller ikke være en anledning til at forkæle morfar, vel?

Nogle gaver passer bedre til nogle anledninger end andre, og derfor har vi sørget for at variere udvalget er noget på siden her, der passer til den fest, du er inviteret til.

 

Der er altid et stort udvalg af gaver online

Det gode ved at handle online er at du kan finde nærmest alt, hvad hjertet begærer, uanset hvor du bor. Det betyder ikke noget, hvis du bor i en lille by, hvor der ikke er butikker med et ordentligt udvalg af gaver.

Når du handler online, kan du finde, lige hvad det skal være, og fordi de fleste webshops leverer ret hurtigt, så vil gaven kunne stå på dit dørtrin i løbet af ganske få dage. Det kan spare dig en helt del tid at købe gaven over nettet.

 

Tag udgangspunkt i din morfars interesser, når du vælger gaven

Det kan være rigtigt godt givet ud at bruge lidt tid på at tænke over, hvad din morfar eller bedstefar holder af og interesserer sig for. Det kan give rigtig god inspiration, når du skal finde en gave til ham. Er han historisk interesseret, så kan historiske bøger, biografier, en tur på museum eller en gåtur et historisk sted, måske være et hit.

Er han til det kulinariske, så findes der rigtigt mange muligheder i form af gavekurve med f.eks. god øl, spiritus, god vin eller måske nogle delikatesser. Måske noget god tobak så han kan stoppe sig en god pibe.

 

Hvad kan du og din morfar gøre sammen?

Det kan ofte kræve lidt hovedbrud at finde de helt rigtige gaver til morfra – simpelthen fordi det virker som om, han har alt. Eller bare ikke ønsker sig noget.

Han har levet et langt liv og har haft masser af tid til at samle de ting, der er nødvendige i livet, og derfor er det ofte ikke det materielle, der står øverst på ønskelisten.

Prøv derfor at tænke oplevelser ind i stedet. Har i et godt forhold og kan i lide at bruge tid sammen, ja så vil han helt sikkert sætte stor pris på en fælles oplevelse med dig.

Prøv at tage udgangspunkt i de situationer, hvor i har hygget jer mest. Kunne det være en fisketur, en tur i pølsevognen, en gåtur i skoven med en kop kaffe? Eller måske en tur på museum, måske endda en tur i biografen og se en actionfilm?

Eller deler i samme passion for en tur på stadion for at se det lokale hold, ja så kan dette blive til en rigtig hyggelig oplevelsesgave sammen.

Mulighederne er mange, men det er helt sikkert at oplevelser ofte bringer større og længere glæde end en ting. Især hvis du har lagt en tanke bag og sørget for at gøre oplevelsesgaven lidt personlig.

 

Køb et gavekort hvis du er i tidsnød

Er du ude i aller sidste øjeblik, så kan det betale sig at gå efter et gavekort. Det kan i de fleste tilfælde printes straks efter køb, så du står med gaven til bedstefar i hånden lige så snart den er betalt.

Gavekort bringer ofte også stor glæde hos modtageren, fordi han så får lov til præcis at vælge den ting eller oplevelse, der interesserer ham mest.

Giv de bedste gaver til din morfar