Leder du efter de perfekte gaver til morfar? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Vi har samlet en række forskellige gaveidéer i alle prislejer og for enhver smag. Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Rigtig god fornøjelse.

Denne side indeholder affilate links

Oplevelsesgaver til din morfar

Tag på Louisiana med Mormor

En dag på Louisiana for to

Benyt lejligheden til at finde en gave, der giver kvalitetstid til dig og den glade modtager. Denne oplevelse giver adgang til det berømte museum og samt 2 x 1 ret efter eget valg. En super nem måde at lave en hyggelig og unik dag for jer to.

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Gaven til ølelskeren - morfar, kæreste eller mand

Ølsmagning for to personer

Gaven der giver både kvalitetstid og en lækker oplevelse for ølelskeren. De gyldne dråber kan indtages på forskellige bryghuse og barer i Danmark og mon ikke det kan blive til en rigtig hyggelig eftermiddag/aften for jer to.

Denne oplevelse er fra Go Dream og der findes mange andre oplevelser af samme skuffe.

golfdag i gave

Personlig golftræning med en PGA pro

Er din morfar til golf, vil en golfdag med en PGA pro golfinstruktør være den ultimative golfgave. Det vil være et løft til ethvert golf-game. Få professionel instruktion, mærk fremgangen og nyd den smukke natur.

Denne gave findes på GoDream.dk

Gaveidéer til den aktive morfar

En pedaltræner der giver motion på ældres vilkår

En pedaltræner til en cykeltur fra lænestolen

Man skal jo helst holde sig i gang, og dette er en super smart gave til din morfar, der gerne vil motionere blidt i stuen. Denne minicykel stilles foran sofaen eller lænestolen, og så er det bare at cykle derudaf. Gaven er fra livetsomsenior.dk som har specialiseret sig i hjælpemidler til ældre.

Røgovn til unge og ældre der elsker at fiske

Fisker din morfar? Så giv ham uddstyr til koldrøgning af fisk fra fisketuren

Er din bedstefar en passioneret fisker, så kan dette udstyr til koldrøgning være årets gave. Lystfiskere udtrykker stor begejstring for det enkle system der gør det muligt at koldrøge friskfanget fisk på ganske få timer. Udstyret er nemt at tage med på fisketur. Du kan købe både en røgeovn og smokepins, der giver fisken en himmelsk smag.

Udstyret et set hos smokepins.dk

Lækker herreskjorte som gave

En komfortabel outdoor skjorte til morfar

Komfort er en vigtig ting for mange, og hvis din morfar kan lide at klæde sig pænt og klassisk, så kan en ourdoor skjorte være en rigtig god gave. Uanset om han er aktiv eller ej, så er outdoor skjorter kendt for at være utroligt behagelige med høj åndbarhed og komfort.

Set hos friluftslageret.dk

Lokkekikkert til morfor eller ældre mænd der elsker naturen

En lommekikkert til gåturen eller fuglekig i haven

Uanset om din morfar elsker at gå ture eller se på fugle i haven, så vil en kompakt kikkert kunne være et hit. En kompakte letvægts-kikkert er nem at have med overalt og findes ofte til priser alle kan være med på.

Denne gave til din morfar er set hos friluftslageret.dk

Røgovn til unge og ældre der elsker at fiske

Udstyr til koldrøgning af fisk fra fisketuren

Er morfar en passioneret fisker, så kan dette udstyr til koldrøgning være årets gave. Det er et enkelt system der gør det muligt for alle at koldrøge fangsten på få timer, og er et populært prdukt blandt fiskeentusiaster. Du kan købe både en røgeovn og smokepins, der giver fisken en himmelsk smag.

Udstyret et set hos smokepins.dk

Gaven til morfar der elsker smagsoplevelser

Chokoladegavekurv

Sig det med delikatesser

Det kan være så lækkert at modtage en delikatessekurv med præcis det, man elsker. Det kan være en chokoladekurv, som på billedet. Men det kan også være med andre specialiteter som honning, sennep, marmelade, øl, vingummi, ja, alt muligt. På delikatessehuset.dk kan du få en delikatessekurv til enhver smag.

Kurven her er fra delikatessehuset.dk hvor du kan få færdige kurve eller blande din kurv selv.

Lækre vingaver til ham

En god vin vil man sjældent kimse af

Alle kan bruge en god flaske rødvin, og skulle han være afholdsmand, så er der sikkert en anledning i familien, der kalder på en god flaske vin. Jyskvin.dk leverer kvalitetsvin til enhver smag og det leveres til døren på ganske få dage.

Disse flasker er fra jyskvin.dk hvor du finder et stort udvalg til enhver smag.

gave for vinkendere

Giv din bedstefar et besøg på vingården Lindley

Dette er gavekort på en rundvisning på denne smukke vingård i Kolding. Besøget inkluderer vinsmagning af 3 af vingårdens egenproducerede danske vine. Hertil serveres lidt lækkert i form af brød med pølser og ost. Går din bedstefar lidt op i vin, så kan dette være en spændende og unik gave. 

Denne oplevelse er fra godream.dk, se den her.

Spiritusgaver af høj kvalitet

Dansk prisvindende rom og gin i høj kvalitet

Skotlander destilleri startede i 2013 i en kælder på Christianshavn og har produceret prisvindende rom, gin og likør lige siden. Det er en virkeligt god kvalitet og hvis han i forvejen kan lide at have spiritus på hylden, så vil dette være et spændende produkt til samlingen. 

Disse lækre spiritusgaver til din bedstefar er set på skotlander.com

Gaven til hyggestunden

Puslespil er en gave til ældre

Puslespil er god underholdning

Er han til puslesyslter, så giv din morfar et puslespil. Et godt puslespil giver mange timers god underholdning, og holder hjernen igang.  I webshoppen puzzleshop.dk finder du et stort udvalg af flotte puslespil i alle sværhedsgrader, og med motiver, der passer til de fleste.

Se det store udvalg på puzzleshop.dk

Samtalespil er en god gave til ældre

Sæt gang i snakketøjet med samtalespil

Har du prøvet samtalespil? Hvis ikke din morfar er den stort taler, så er samtalespil en virkeligt god måde at starte gode, interessante samtaler. Prøv f.eks. dette sæt spørgsmål med temaet “livshistorier”. Det vil sætte gang i snakketøjet hos de fleste ældre mennesker.

Se det hos lad-os-spille.dk

De skæve gaver – leveret med et stort glimt i øjet

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Giv en kæreste i gave - sjov gave til mormødre, morfar eller andre du holder af

Opret en (dating) profil på senior.dk

Altså, den her er skæv. Men kan blive rigtigt sjov og fin, hvis du vinkler den rigtigt. Siden er til dating for danskere over 50 år. Du kan oprette en gratis profil, og hvis det er et hit, kan profilen udvides med fuld funktionalitet. Det ku' gå hen og blive verdens bedste gave :)

Denne datingservice leveres af senior.dk og du kan oprette en gratis profil via knappen herunder.

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet – Karikaturtegning Efter Din Fotos

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af din bedstefar og dig ud fra jeres egne fotos. Shoppen tilbyder mange andre sjove, personlige prints.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

id armbånd til ældre

ID armbånd med kontakt eller personlige oplysninger

Djuva ID sælger sports/medical ID armbånd som er produceret/graveret i Danmark. Bruges ofte af Alzheimer/demens personer eller personer med sygdom som sukkersyge. Dette armbånd kan give lidt mere tryghed i hverdagen.

Dette er set hos djuva.dk

Vi har gjort os umage for at finde de helt rigtige gaver til din morfar

 

Det er fantastisk du ser med på siden her, og vi har gjort os umage for at finde en række kvalitetsgaver i alle prislejer, så det bliver så nemt som muligt at finde de perfekte gaver til din morfar.

Dette er bla. Gjort ved kun at finde gaver fra kendte webshops, der har et ry for at have gode produkter, hurtig levering og en god kundeservice.

 

Vi har gaver der passer til enhver anledning

På siden her finder du gaver der kan bruges til enhver anledning, uanset om der er tale om en julegave, en fødselsdagsgave, et jubilæum eller noget helt andet. Indimellem behøver der heller ikke være en anledning til at forkæle morfar, vel?

Nogle gaver passer bedre til nogle anledninger end andre, og derfor har vi sørget for at variere udvalget er noget på siden her, der passer til den fest, du er inviteret til.

 

Der er altid et stort udvalg af gaver online

Det gode ved at handle online er at du kan finde nærmest alt, hvad hjertet begærer, uanset hvor du bor. Det betyder ikke noget, hvis du bor i en lille by, hvor der ikke er butikker med et ordentligt udvalg af gaver.

Når du handler online, kan du finde, lige hvad det skal være, og fordi de fleste webshops leverer ret hurtigt, så vil gaven kunne stå på dit dørtrin i løbet af ganske få dage. Det kan spare dig en helt del tid at købe gaven over nettet.

 

Tag udgangspunkt i din morfars interesser, når du vælger gaven

Det kan være rigtigt godt givet ud at bruge lidt tid på at tænke over, hvad din morfar eller bedstefar holder af og interesserer sig for. Det kan give rigtig god inspiration, når du skal finde en gave til ham. Er han historisk interesseret, så kan historiske bøger, biografier, en tur på museum eller en gåtur et historisk sted, måske være et hit.

Er han til det kulinariske, så findes der rigtigt mange muligheder i form af gavekurve med f.eks. god øl, spiritus, god vin eller måske nogle delikatesser. Måske noget god tobak så han kan stoppe sig en god pibe.

 

Hvad kan du og din morfar gøre sammen?

Det kan ofte kræve lidt hovedbrud at finde de helt rigtige gaver til morfra – simpelthen fordi det virker som om, han har alt. Eller bare ikke ønsker sig noget.

Han har levet et langt liv og har haft masser af tid til at samle de ting, der er nødvendige i livet, og derfor er det ofte ikke det materielle, der står øverst på ønskelisten.

Prøv derfor at tænke oplevelser ind i stedet. Har i et godt forhold og kan i lide at bruge tid sammen, ja så vil han helt sikkert sætte stor pris på en fælles oplevelse med dig.

Prøv at tage udgangspunkt i de situationer, hvor i har hygget jer mest. Kunne det være en fisketur, en tur i pølsevognen, en gåtur i skoven med en kop kaffe? Eller måske en tur på museum, måske endda en tur i biografen og se en actionfilm?

Eller deler i samme passion for en tur på stadion for at se det lokale hold, ja så kan dette blive til en rigtig hyggelig oplevelsesgave sammen.

Mulighederne er mange, men det er helt sikkert at oplevelser ofte bringer større og længere glæde end en ting. Især hvis du har lagt en tanke bag og sørget for at gøre oplevelsesgaven lidt personlig.

 

Køb et gavekort hvis du er i tidsnød

Er du ude i aller sidste øjeblik, så kan det betale sig at gå efter et gavekort. Det kan i de fleste tilfælde printes straks efter køb, så du står med gaven til bedstefar i hånden lige så snart den er betalt.

Gavekort bringer ofte også stor glæde hos modtageren, fordi han så får lov til præcis at vælge den ting eller oplevelse, der interesserer ham mest.

Giv de bedste gaver til din morfar

Ekstra inspiration til morfars gave

Fotobog eller videobog: Saml billeder fra familiens liv og begivenheder i en fotobog, der minder ham om alle de gode tider.

Komfortable sutsko eller hjemmesko: Det er en klassiker ved siden af gode varme sokker. Et par varme og behagelige sutsko kan hjælpe ham med at slappe af derhjemme.

Favoritbøger eller magasiner: Hvis han elsker at læse, kan du købe ham nogle bøger eller abonnement på hans yndlingsmagasiner. Eller køb en bog om et emne, han går meget op i.

Fiskeudstyr eller hobbytilbehør: Hvis han elsker at fiske eller har en anden hobby, så overvej at give ham nyt udstyr eller tilbehør. Måske er der kommet produkter markedet, han ikke kender til.

Blød og varm trøje eller cardigan: Find en blød og komfortabel trøje i hans yndlingsfarve eller stil. Måske en ekstra varm skjorte til vinteren.

Biografbilletter eller streaming-abonnement: Giv ham muligheden for at se hans yndlingsfilm eller tv-serier enten i biografen eller derhjemme. F.eks. så kender ældre mennesker ikke til streaming markedet på samme måde som yngre mennesker, så du ved helt sikkert noget, han ikke gør.

Vin- eller ølsmagning: Arrangér en smagning af hans foretrukne vine eller øl, enten derhjemme eller på et lokalt bryggeri/vinmarked. Det er en gave, du selv kan være med i og derfor bliver den ekstra personlig.

Havearbejdsudstyr eller planter: Hvis han elsker havearbejde, kan du give ham værktøj eller udstyr til haven. De fleste haveentusiaster bliver også glade for en plante, der er specielt udvalgt til ham.

Find de bedste gaver til morfsr