Er du på jagt efter inspiration til gaver til ældre kvinder, så er du det helt rette sted. Vi har specialiseter os i gaveidéer til ældre kvinder og mænd og på siden her vil du finde gaver til enhver smag og prisleje.

Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Denne side indeholder affilate links

Gaver til aktive ældre kvinder 

Vandestave er en god gave til alle aktive, gamle som unge

Vandrestave til gåturen

Vandrestave er et virkeligt godt redskab for ældre kvinder, der er aktive i naturen. De sikrer bedre balance og giver motion til overkroppen. Brug dem til bakket landskab eller bare til en rask tur på naturstien.

Dagsrygsæk er en god gave til de aktive

Dagsrygsæk med høj komfort 

En god, komfortabel dagsrygsæk er et must for hende, der gerne tager på vandreture. Her er der plads til kaffe, kage, rødvin, vandrestave og siddeunderlag. Stroppesystemet gør at den sidder godt og tæt til kroppen, så balance og komfort er i top. 

Denne rygsæk er set hos friluftslageret.dk

Gaver til vinterbaderen

Gaver til hende der vinterbader

Hvis hun kan lide at springe i bølgen blå – både sommer og vinter, så tjek denne hjemmeside ud. Her finder du masser af lækket udstyr til vinterbaderen. Er hun en frisk ældre dame, så er dette måske årets gave. 

Denne kåbe er fra vinterbaderen.dk

Graveret smykke til mor og mormor

Andreas Daub forgyldt armring 

Dette enkle og smukke smykke kan graveres med en personlig tekst efter eget valg. På den måde vil hun kunne nyde smykket hver dag og huske på at du holder af hende.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Diverse graverede gaver

De mest populære graverede gaver

Skal du finde en gave til en særlig anledning eller vil du gerne give din gamle veninde en personlig hilsen med på vejen, så overvej en graveret gave. Hos Dahlsgravering.dk forhandler man de mest populære gaver med gracering, og du får gratis gravering af en personlig tekst med i prisen på alle deres produkter.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Gaver til hende der elsker (at lave) god mad

Chokoldadekursus i gave

Masterclass i at lave fyldt chokolade

Har hun ikke stiftet bekendtskab med chokolade-universet endnu, så er det måske på tide. Giv et kursus i de grundlæggende teknikker bag de lækre chokolade fristelser. På kurset lærer man at fremstille chokoladen efter alle kunstens regler ved anvendelse af professionelt udstyr. Elsker hun at forkæle dem omkring sig, er dette måske den perfekte gave.

Dette er set hos godream.dk

bagestål som gave

Bagestål der tager bagværket til nye højder

Er hun vild med at bage, og har hun ikke et bagestål, så er hun gået glip af meget. Bagestålet er ofte hemmeligheden bag sprøde pizzaer, saftige brød, luftige boller og fantastiske baguettes. Når man bliver ældre, vil man ofte gerne raffinere det man laver, og dette er netop muligheden for det.

Dette er set hos bagestaalet.dk

Skærebræt med personlig gravering

Skærebræt med personlig tekst

Hvad med et skærebræt med en personlig tekst indgraveret? Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå. Er gaven til din gode gamle veninde, så kan du få graveret en tekst der minder hende om jeres venskab.

Dette skærebræt er fra signaturgaver.dk

Gaver til blomster-elskende ældre kvinder

Evighedsbuketter

Evighedsbuketter – den bæredygtige blomstergave

Overrask hende med en overdådig evighedsbuket lavet af tørrede blomster. De er designet til at holde mindst 6 måneder, og kræver ingen pleje, da de ikke skal stå i vand. Vedlæg et personligt kort med forklaring – så modtageren forstår tanken bag.

Disse blomster er fra livingflowers.dk

Vase som gaveide

En smuk vase til havens blomster

Er hun haveelsker og dyrker sine egne blomster, så er der helt sikkert altid mangel på smukke vaser i forskellige størrelser. Vasen på billedet er et smukt eksemplar, men de findes i alle farver og størrelser og på linket her, får du en masse inspiration.

Find inspiration til vaser på www.fenomen.dk

Giv en rose til haveelskeren

Den smukkeste rose til haveelskeren

Holder hun af haven, så holder hun helt sikkert af roser. Når man bliver ældre, så betyder haven ofte endnu mere. Overrask hende med denne smukke rose der bærer navnet “Lise Nørgaard” der er en smuk og nostalgisk rose. Måske hun husker denne folkekære forfatter gik som gik bort i starten af 2023, og dette er en god måde at bringe lidt nostalgi ind i haven på.

Lise Nørgaard rosen er set på plantetorvet.dk, hvor du også kan få mere inspiration.

Fællesture – gaven til din gamle veninde og dig selv

Tag på Louisiana med Mormor

Hygge på Louisiana kunstmuseum

Uanset om det er en gave til en ældre kvinde i form af din veninde eller et familiemedlem, så kan oplevelsesgaver være den helt rette måde at få mere kvalitetstid sammen. Denne oplevelse giver adgang til det berømte museum og samt 2 x 1 ret efter eget valg. Det bliver med garanti en hyggelig og unik dag for jer to.

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Cafe besøg og bio i gave

Café og bio for dig og hende

Dette er generelt en bestseller gave for unge som ældre kvinder, fordi det er nemt at tilpasse til enhver smag. Sammen kan i finde en film i kan lide og skabe en skøn eftermiddag eller aften sammen. 

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Hyggegaver til ældre kvinder

Uldprodukter til ældre

Vamsede uldprodukter til de kolde fødder

Er hun til bløde, varme uldprodukter til kolde fusser, så er The Cosy Sheep en meget populær leverandør af uldne gaver. De har et fint udvalg af lækre uldprodukter og de har hjulpet mange danskere til at holde varmen.

Garn gaver til strikke mesteren

Garn til kreativt strik

Dette er naturligvis en skøn gave til ældre kvinder der elsker at strikke. Du kan vælge at give hende en komplet pakke til en striktrøje, som den på billedet. Eller blot udvælge noget lækkert garn til hende. Dette mønster er set på nordiskgarn.dk

Dette mønster er set hos nordiskgarn.dk der leverer kvalitets garn fra norden.

Puslespil er en gave til ældre

Puslespilsgaven til en hyggelig stund

Et godt puslespil giver mange timers god underholdning, og holder hjernen igang.  I webshoppen puzzleshop.dk finder du et stort udvalg af flotte puslespil i alle sværhedsgrader. Mon ikke du kan finde noget til hende, du tænker på – hvis altså hun kan lide at pusle.

Se det store udvalg på puzzleshop.dk

dameblade i gave

Abonnement på ugeblade og magaziner

Med Flipp får du adgang til mere end 40 inspirerende titler om alt fra mad, bolig, sundhed, mode. Det kan f.eks. være ALT for damerne, Eurowoman, HER & NU, Hjemmet, gastro, RUM, Hendes Verden og meget andet. Abonnementet er digitalt og kan læses på computer, tablet og smartphone.

Dette findes på flipp.dk

Lækre sager til ganen

Gaveæske med gin

Gaven til modne gin-elskere

Er hun til gin, så prøv med en lækker gin-gaveæske med ginprodukter og/eller udstyr. Det kan være alletiders sjove gave til en gammel veninde. På ginbutikken.dk findes alt hvad gin-hjertet begærer, og der er helt sikkert også noget der falder i hendes smag.

Se denne og mange andre gingaver på ginbutikken.dk

Vingaver er ofte et hit

Vin vinder altid

Er du helt tom for idéer, så fyld kurven med vin. Det kan f.eks. være en smagekasse med dejlig Riesling fra jyskvin.dk som har et enormt udvalg af forskellige vine. Ved du ikke hvad modtageren kan li, så kan du også købe et gavekort på siden. Husk, du altid kan tilbyde din hjælp til at drikke vinen.

Denne vin er en Riesling fra Jyskvin.dk som har et stort udvalg og hurtig levering.

Flere gode gaver til ældre kvinder

 

Her er nogle flere forslag og gaveidéer til ældre kvinder. 

Gode bøger

Undersøg hendes læseinteresser, om hun er til spændingsromaner, historisk fiktion, selvudvikling eller biografier. Du kan også overveje at give hende en Kindle eller en anden e-læser, hvis hun foretrækker elektroniske bøger.

Forkæl hende med skønhedsprodukter

Forkæl hende med kvalitetsprodukter, der er skræddersyet til hendes hudtype og præferencer. En ansigtsmaske, fugtighedscreme eller et spa-gavesæt med badebomber og duftlys kan være en fantastisk gave.

Materialer til håndarbejde

Et strikke- eller hæklekit med smuk uld og mønster, eller et broderisæt med farverige tråde og stof, vil give hende nogle hyggelige kreative timer.

Blomster eller planter

En buket med hendes yndlingsblomster eller en let at vedligeholde plante som en fredslilje eller sukkulent kan bringe friskhed og glæde ind i hendes hjem.

Smykker efter hendes smag

Vælg et smykkestykke, der matcher hendes stil, om det så er en klassisk perlehalskæde, et trendy armbånd eller elegante øreringe.

Kulinariske oplevelser

Et gavekort til en god restaurant i nærheden, en madlavningskursus, eller endda en vinsmagning på et vingård kan give hende en smagsoplevelse at huske.

Personlige fotos

Lav en personlig fotobog med billeder af hendes liv og minder, en kalender med familiefotografier eller en billedramme, hvor du kan indsætte et betydningsfuldt billede.

Wellness-gave

Et gavekort til en wellness-behandling som massage, ansigtsbehandling eller spa-dag giver hende mulighed for at slappe af og forkæle sig selv.

Musikkoncert

Find ud af, hvilken type musik hun elsker, og søg efter koncerter i hendes område. Billetter til en koncert eller teaterforestilling kan være en uforglemmelig oplevelse.

Forskellige aktiviteter

Tænk over hendes interesser, om det er kunst, historie, motion eller kreativitet. Et medlemskab til en kunstklub, et museum eller en yoga- eller svømmelektion kan give hende mulighed for at udforske nye interesser eller fortsætte med sine hobbies.

Husk altid at tilpasse din gave til hendes personlige smag og behov for at sikre, at hun virkelig vil værdsætte den. Det handler om at vise, at du har tænkt på hende og hendes velvære.

flere gaver til ældre kvinder