En gavekurv til bedsteforældre kan være en dejlig måde at vise dem, hvor meget du sætter pris på dem. Her er nogle idéer til, hvad du kan putte i en gavekurv til bedsteforældre:

På siden her finder du både forslag til lækre gavekurve samt overraskende og personlige elementer, du kan vedlægge gavekurven for at gøre den mere personlig.

Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Denne side indeholder reklamelinks

Her er nogle gode bud på gavekurve til bedsteforældre

Design selv en personlig gavekurv

Design selv en gavekurv med delikatesser

Har du en rigtig god idé om. hvad dine bedsteforældre elsker, ja så kan det være en god idé at designe en gavekurv specielt til dem. På delikatessehuset.dk kan du selv sammensætte en lækker kurv ud fra alle deres lækre varer.

Du kan designe din egen kurv på delikatessehuset.dk

Gavekurv til chokolade-elskende bedsteforældre

chokoladekurven til bedsteforældre

Klassisk gavekurv med lækker chokolade

Man går aldrig helt galt af chokoladekurve, som er et klassisk og lækkert valg. Delikatessehuset leverer kurve med chokolade i alle prisklasser og for enhver smag.

Denne kurv er fra delikatessehuset.dk – som leverer et stort udvalgt af gavekurve med chokolade

Chokoldadekursus i gave

Masterclass i fyldt chokolade

Du kan gøre kurven endnu mere personlig ved at vedlægge dette kursus i at lave chokolade. Her lærer de at mestre de grundlæggende teknikker bag de uimodståelige chokolade fristelser. En fantastisk gave til chokoladeelskere der elsker at forkæle sine omgivelser.

Dette er set hos godream.dk

Bedsteforældre der elsker god spiritus

gavekurv med spiritus

En gavekurv med dansk prisvindende rom og gin

Titte og Anders Skotlander startede et destilleri  i 2013 i en kælder på Christianshavn og har produceret prisvindende rom, gin og likør lige siden. Det er top kvalitet og med stor sandsynelighed ikke noget dine bedsteforældre har på hylden.

Find disse lækre spiritusgaver på skotlander.com

Sammensæt en lækker vin-gavekurv

Vingaver er ofte et hit

Vin vinder altid

Fyld kurven med vin. Det kan f.eks. være en smagekasse med dejlig Riesling fra jyskvin.dk som har et enormt udvalg af forskellige vine. Ved du ikke hvad modtageren kan li, så kan du også købe et gavekort på siden.

Denne vin er en Riesling fra Jyskvin.dk som har et stort udvalg og hurtig levering.

gave for vinkendere

Vedlæg en overraskelse i form af et besøg på vingården Lindley

Hvis du vælger at lave en gavekurv med vin, kan du måske vedlægge denne oplevelsesgave i gavekurven. Her får de en rundvisning på denne smukke vingård i Kolding. Besøget inkluderer, foruden en guidet rundvisning, vinsmagning af 3 af vingårdens egenproducerede danske vine. Hvis de kan lide vin, kan dette være en super overraskelse.

Denne oplevelse er fra godream.dk, se den her.

Den skønne kurv til kaffe-ekslende bedsteforældre

Krus med trykt personligt motiv

Krus med billede af børnebørn eller en børnetegning

Blander du en kurv med f.eks. kaffe og the produkter, kan du jo vedlægge et krus med et billede eller en tekst, der vil gøre dem glade. På den måde bliver kurven endnu mere personlig.

Dette er set hos citatshirts.dk

Populære ideer til indhold i en gavekurv til dine bedsteforældre

 

Yndlings kaffe eller te

Bedsteforældre nyder ofte en god kop kaffe eller te. Du kan tilføje nogle gourmet-kaffebønner, forskellige te-varianter eller måske en flot gaveæske med te.

Chokolade og slik er altid et hit

Forkæl dine bedsteforældre med deres yndlingschokolade eller lækkerier. Du kan vælge forskellige chokoladevarianter, slikposer eller en assorteret chokoladeæske. På nettet er det nemt at finde en gavekurv, der passer til deres smag.

Hjemmelavede lækkerier

Du behøver jo ikke altid købe alle gaver. Hjemmelavede lækkerier falder ofte også i god jord, og når det er hjemmelavet, så er det ofte gjort med kærlighed. Lav nogle hjemmelavede godbidder, som dine bedsteforældre kan nyde. Det kan være hjemmebagte småkager, syltetøj, brændte mandler, eller måske deres yndlingsopskrift på kage eller brød.

Personlig hilsen på et kort

Du kan gøre gavekurven endnu mere personlig ved at tilføje en personlig hilsen eller et kort, hvor du udtrykker din taknemmelighed og kærlighed til dine bedsteforældre. Et velskrevet kort vil i mange tilfælde varme mindst lige så meget som gave kurven i sig selv.

Materiale til dine bedsteforældres hobbyer

Hvis dine bedsteforældre har en bestemt hobby, kan du lave en kurv med materialer, der relaterer sig til det. Det kan være et broderisæt, en malebog, en krydsordsbog eller måske en kurv fyldt med sjove spil. Find noget, der matcher deres interesser.

Wellness-produkter er også for mormor og morfar

Giv dine bedsteforældre lidt selvforkælelse ved at lave en kurv med wellness-produkter. Det kan være badebomber, duftlys, lotion eller en blød badekåbe. Ældre mennesker bruger ofte ikke penge på den slags luksus, men det betyder jo ikke, at de ikke fortjener det.

Kombinér læsestof og lækkerier

Hvis dine bedsteforældre elsker at læse, kan du vedlægge en god bog eller et abonnement på et magasin, de er vilde med. Kombinationen af en gavekurv med lækkerier og godt læsestof kan vise sig at være et stort hit.

Ting der vækker minder

Hvis du har billeder eller andre ting, der vækker minder og betyder noget for dine bedsteforældre, kan du inkludere dem i gavekurven. Det kan være et familiealbum, et indrammet billede, en videobog eller andre minder, der vil bringe smil frem.

Husk at tilpasse gavekurven til dine bedsteforældres præferencer og interesser. Det vigtigste er at vise dem, at du har tænkt på dem og ønsker at bringe glæde og kærlighed med din gave.

 

Køb din gavekurv på nettet

Som du sikkert ved, så er nettet fyldt med muligheder, og det giver dig alle chancer for at sammensætte en helt unik og personlig gavekurv til dine bedsteforældre. Der er jo ingen der siger, at alt skal komme fra den samme leverandør. Du kan jo vælge at købe flere forskellige ting og blande en kurv med personlige ting, undlingssnacks, ting til sysler og hvad der ellers falder dig ind.

Personlige gaver til bedsteforældre er et hit