Leder du efter den perfekte gave til sølvbryllup? På siden her finder du masser af gaveidéer til sølvbryllyppet, og der er helt sikkert lidt for enhver smag.

Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Denne side indeholder affilate links

Find en personlig gave til sølvbrylluppet

Personlig gravering på glas

Glas med personlig gravering til minde om dagen

Du har frit valg ifht. teksten – skal det være en personlig hilsen, et citet eller sølvbryllupparrets navne, der skal graveres? Vælg selv om det er rødvinsglas, champagneglas, ginglas eller ølglas. Valget er helt frit.

Disse glas er fra signaturgaver.dk

Skærebræt med personlig gravering

Skærebræt med personlig tekst

Står mad højt på listen over yndlingsting, så overrask med et skærebræt med en personlig hilsen. Du bestemmer selv teksten. Husk det er en måde at give dem et dejligt minde, hver gang skærebrættet tages frem.

Dette skærebræt er fra signaturgaver.dk

Hjerteæske til den du holder af

Hjerteæske med graveret navn

Det her er super personligt. Denne smukke hjerteæske er lavet i træ og kan graveres med navn (eller det du ønsker). 
Du bestemmer selv om du bestiller det med lækker chokolade, eller du vil lægge dine egne personlige ting i.

Denne gave er fra signaturgaver.dk som er dygtige til personlige gaver.

Personlig gave til mormor og morfar skrivebordsunderlag

Skrivebordsunderlag i læder med personlig tekst om eller til parret

Dette underlag er smukt og varmer underarmen, når man sætter sig til skrivebordet. Det kan præges med lige den tekst, du ønsker og kan give en opgradering til ethvert kontor.

Dette er set hos byravn.dk 

Gaver til sølvbryllupparret med fut i

Salsa for par

Salsa dans for par

Man bliver da aldrig for gammel til en svingom, og måske er det en perfekt gave til sølvbryllupsparret, der gerne vil sætte lidt fut i fejemøjet. Dette er et salsa begynderkursus hvor de kommer helt tæt på hinanden med en profesionel salsainstruktør hos ét af 2 dansestudier i København.

Denne gave findes på GoDream.dk

Golf for par

Start deres golfdrøm for dem

Har sølvbryllupparret nogensinde talt om at gå til golf? Måske er det nu, det skal ske og en perfekt anledning til at starte et nyt kapitel. Denne golfoplevelse er for to personer, og de vil kunne more sig over minderne i lang tid.

Denne gave findes på GoDream.dk

Gode gaver fra dig, der ikke betragter dig som en nær relation

Evighedsbuketter

Evighedsbuketter - blomstergaven der holder i 6 måneder

Overrask din mor, mormor eller oldemor med en overdådig evighedsbuket lavet af tørrede blomster. Den kræver ingen pleje og kan leveres lige til dørtrinnet. En bæredygtig gave der bevarer mindet i rigtig lang tid - nærmest uden arbejde. Vedlæg et personligt kort med forklaring - så modtageren forstår tanken bag.

Disse blomster er fra livingflowers.dk

Design selv en personlig gavekurv

Design selv en gavekurv med delikatesser til parret

Når du selv sammensætter en kurv med delikatesser, så kan du tilgodese både ham og hende. Det kan blive en fin personlig gave. På delikatessehuset.dk kan du selv sammensætte en lækker kurv ud fra alle deres lækre varer, eller bare vælge en af deres kurve med lækkerheder, som de fleste ville elske.

Du kan designe din egen kurv på delikatessehuset.dk

Lækre vingaver til ham

En god vin vil man sjældent kimse af

Alle kan bruge en god flaske rødvin, og skulle han være afholdsmand, så er der sikkert en anledning i familien, der kalder på en god flaske vin. Jyskvin.dk leverer kvalitetsvin til enhver smag og det leveres til døren på ganske få dage.

Disse flasker er fra jyskvin.dk hvor du finder et stort udvalg til enhver smag.

De sjove gaver til sølvbrylluppet

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet karikaturtegning efter dine fotos af børnebørnene

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af børnebørnene, og fordi du kan sammensætte billedet af forskellige fotos, kan du selv bestemme hvilke personer og/eller dyr, der skal med.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Hvornår fejrer man sølvbryllup?

Man kan fejre sit sølvbryllup når man har været gift i 25 år. Om morgen vækkes sølvbryllupsparret med æresport, sang og morgenmad. Om aftenen fejres dette med musik, mad og taler. Det er en festdag til ære for parret, der har været gift i to et halvt årti.

Sjovt nok så er falder denne dag ofte på en tirsdag (i skudår en onsdag) fordi de fleste bryllupper fejres på lørdage, og så falder 25-års dagen altså oftest på en tirsdag.

 

Giver man gave om morgenen til sølvbryllup morgensang?

Det kommer faktisk lidt an på, hvad du er inviteret til. Er du kun inviteret til morgensang, så giver du naturligvis gaven her. Er du også inviteret til fejring senere på dagen, så er det her du medbringer din gave.

 

Hvor meget giver man i gave

Det kommer helt an på, hvor tæt du er på sølvbryllupsparret. Er du en nær relation, så forventes der oftest en lille smule mere – eller i al fald at du har gjort dig en lille smule umage. Er du en mindre tæt relation, så kan det være fint med en smuk buket, en god flaske vin eller måske en gavekurv.

 

Hvad kan du give dine forældre i sølvbryllupsgave?

Det kan være en rigtigt fin idé at give dine forældre en gave, de kan opleve sammen. Du har nok allerede en god fornemmelse af, hvad de interesserer sig for, og det er naturligvis et godt udgangspunkt for en god gave. Husk nu at tage højde for at de ikke er helt unge længere, så gaven skal naturligvis passe til deres fysik.

Sikre vindere er ofte forskellige typer billetter, weekendophold, spiseoplevelser og lignende. Disse gavetyper findes i mange forskellige prislejer og alle steder i landet, så du vil helt sikkert kunne finde noget til dem.

Det er oplagt at give en personlig gave til ægteparret, hvor der f.eks. indgår billeder eller gode citater om dem. Måske noget af sølv?

 

Sølvbryllupsgaver behøver ikke altid koste noget

Husk nu at en gennemtænkt og personlig gave som ikke koster noget kan bringe lige så stor glæde som en købt gave. Hvis du er kreativ, kan du måske finde på et underholdende indslag, lave en sang, spille et nummer eller lave et personligt billedshow. Mange bliver virkeligt rørte når der er lagt tanker bag. Er det dine forældre eller gode venner, der fejrer 25 år sammen, så har du helt sikkert mange historier fra deres liv, der kan blive til ganske god underholdning.

 

Få flere tips til fejring og traditioner omkring et sølvbryllup

Vil du gerne vide alt hvad der er godt at vide omkring fejring af sølvbryllupsparret og hvordan du selv kan forberede dig til festen, så er her en rigtig fin artikel omkring alt du skal vide til et sølvbryllup.

gaveideer til sølvbrylluppet