Leder du efter den perfekte gave til sølvbryllup? På siden her finder du masser af gaveidéer til sølvbryllyppet, og der er helt sikkert lidt for enhver smag.

Kig dig lidt omkring og lad dig inspirere.

Denne side indeholder affilate links

Find en personlig gave til sølvbrylluppet

Turtelduer gaver til guld og sølvbryllup

Kay Bojesen Turtelduer med gravering

Disse turtelduer er en populær gave til sølvbrylluppet. Køb den hos Dahlsgravering.dk og du får gratis gravering af en personlig tekst med i prisen.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

Diverse graverede gaver

De mest populære graverede gaveidéer til sølvbrylluppet

Det er populært at få graveret en personlig tekst på en sølvbryllupsgave. Hos Dahlsgravering.dk forhandler man de mest populære gaver til sølvbryllupper og du får gratis gravering af en personlig tekst med i prisen på alle deres produkter.

Dette er set på dahlsgravering.dk – de tilbyder gratis gravering på alt

en personlig gave i form af et portræt

Få malet et personligt maleri

Denne sølvbryllupsgave har virkeligt wow-faktor. Kunstneren bag laver virkeligt smukke håndmalede malerier med fokus på detaljen. Du bestemmer selv om det skal være af familien, kæledyret, børnebørnene eller sølvbryllupsparret. Tjek siden ud, disse malerier er fede!

Dette er set på bjornart.dk

Gaver til sølvbryllupparret med fut i

Salsa for par

Salsa dans for par

Man bliver da aldrig for gammel til en svingom, og måske er det en perfekt gave til sølvbryllupsparret, der gerne vil sætte lidt fut i fejemøjet. Dette er et salsa begynderkursus hvor de kommer helt tæt på hinanden med en profesionel salsainstruktør hos ét af 2 dansestudier i København.

Denne gave findes på GoDream.dk

Golf for par

Start deres golfdrøm for dem

Har sølvbryllupparret nogensinde talt om at gå til golf? Måske er det nu, det skal ske og en perfekt anledning til at starte et nyt kapitel. Denne golfoplevelse er for to personer, og de vil kunne more sig over minderne i lang tid.

Denne gave findes på GoDream.dk

Vandregave på Møn

2 dages vandreferie for to på smukke Møn

Hvis parret er til vandreture, kan dette være den perfekte sølvbryllupsgave. Gaven inkluderer 2 overnatninger på Tiendergaarden inkl. morgenmad og madpakker og smuk vandring ad libitum i det unikke landskab.

Denne gave findes på GoDream.dk

ballonflyvning gave

Oplev verden fra en luftballon

Dette kan i sandhed være en oplevelse for livet. Vil du finde en helt speciel og unik gave til sølvbryllupsparret, så giv dem denne tur i luftballon for to personer. Husk at godream generelt har mange gode gaveideéer til sølvbrylluppet.

Denne gave findes på GoDream.dk

De romantiske sølvbryllupsgaver

Spaophold i gave til til den store anledning

Luksus spa-oplevelser på Danmarks måske bedste spahotel

En klassisk idé til en sølvbryllupsgave er en lækker spaoplevelse. Her kan det prisvindende spa- og wellness Hotel Viking i Nordjylland varmt anbefales. Hotellet er vinder af “Danmarks bedste spa-og wellness” to gange i træk. Du kan vælge at give parret en dagoplevelse med “spa og tapas” eller give dem den fulde luksusoplevelse med spa og overnatning.

Denne gave findes på hotelviking.dk

Giv et ophold i gave til sølvbryllup eller guldbryllup

Ophold på kro eller hotel i Danmark

Dette er en klassisk gave til et sølvbryllup. Her kan parret vælge mellem en række smukke og romantiske hoteller og kroer i Danmark. Sølvbryllupsparret bestemmer selv datoen.

Denne gave findes på GoDream.dk

luksusophold som romantisk sølvbryllupsgave

3 dages miniferie på Comwells lækre hoteller

Med dette gavekort kan parret tage på miniferie på nogle af Comwells lækre hoteller. De får 3 dage med overnatning for 2 personer inkl. morgenmad samt en middag eller buffet efter køkkenchefens valg. Luksus de fleste vil nyde.

Denne gave findes på GoDream.dk

Romantisk middagsom sølv bryllup gave

Middag på slottet for 2

De smukke rammer på 6 af Danmarks smukkeste slotte er perfekte til en lækker og romantisk middag for to. Parret kan vælge mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lade slotskøkkenet varte cdm op med en lækker 3-retters menu med vin. En klassisk gave til sølvbryllypsparret.

Denne gave findes på GoDream.dk

Fede smagsoplevelser

madlavningskursus gave

Samisk madlavning for to i Sverige

Parret bliver hentet i byen Kiruna i Sverige og bliver derefter kørt til den lille by Puoltsa, hvor I skal lære at lave mad på traditionel samisk facon rundt om åben ild. Det er en gave som de færreste har prøvet og giver minder for livet.

Denne gave findes på GoDream.dk

gave for vinkendere

Giv et besøg på vingården Lindley

Er sølvbryllupsparret til god vin, vil denne gave falde i god jord. Giv dem en rundvisning på denne smukke vingård i Kolding. Besøget inkluderer en guidet rundvisning, vinsmagning af 3 af vingårdens egenproducerede danske vine. Hertil serveres lidt lækkert i form af brød med pølser og ost. 

Denne oplevelse er fra godream.dk, se den her.

Gaven til ølelskeren - morfar, kæreste eller mand

Ølsmagning for to personer

Gaven der giver både kvalitetstid og en lækker oplevelse for ølelskeren. De gyldne dråber kan indtages på forskellige bryghuse og barer i Danmark og mon ikke det kan blive til en rigtig hyggelig eftermiddag/aften for et ølelskende par.

Denne oplevelse er fra Go Dream og der findes mange andre oplevelser af samme skuffe.

Gode gaver fra dig, der ikke betragter dig som en nær relation

Evighedsbuketter

Evighedsbuketter - blomstergaven der holder i 6 måneder

Overrask din mor, mormor eller oldemor med en overdådig evighedsbuket lavet af tørrede blomster. Den kræver ingen pleje og kan leveres lige til dørtrinnet. En bæredygtig gave der bevarer mindet i rigtig lang tid - nærmest uden arbejde. Vedlæg et personligt kort med forklaring - så modtageren forstår tanken bag.

Disse blomster er fra livingflowers.dk

Design selv en personlig gavekurv

Design selv en gavekurv med delikatesser til parret

Når du selv sammensætter en kurv med delikatesser, så kan du tilgodese både ham og hende. Det kan blive en fin personlig gave. På delikatessehuset.dk kan du selv sammensætte en lækker kurv ud fra alle deres lækre varer, eller bare vælge en af deres kurve med lækkerheder, som de fleste ville elske.

Du kan designe din egen kurv på delikatessehuset.dk

Lækre vingaver til ham

En god vin vil man sjældent kimse af

Alle kan bruge en god flaske rødvin, og skulle han være afholdsmand, så er der sikkert en anledning i familien, der kalder på en god flaske vin. Jyskvin.dk leverer kvalitetsvin til enhver smag og det leveres til døren på ganske få dage.

Disse flasker er fra jyskvin.dk hvor du finder et stort udvalg til enhver smag.

De sjove gaver til sølvbrylluppet

Karikatur tegning i gave

Karikatur af dyr - Tegning efter dine Fotos

Det her er en fantastisk gave til dyreelskeren. Tag et godt billede af yndlingsdyret og få justkarikatur.dk til at lave en håndtegnet tegning af dyret, der kan sættes i glas og ramme. En helt igennem personlig gave til dyreelskeren.

Justkarikatur.dk kan lave disse og alverdens sjove personlige gaver.

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet karikaturtegning efter dine fotos 

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af lige dem du vil, og fordi du kan sammensætte billedet af forskellige fotos, kan du selv bestemme hvilke personer og/eller dyr, der skal med.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Fotobog som personlig gave

Fotobog med de smukke minder

Her er det kun fantasien der sætter grænser. Lav en sjov og skør fotobog eller en fyldt med gode minder, fælles øjeblikke og mindeværdige oplevelser.

Dette er set hos dinfotobog.dk

Hvornår fejrer man sølvbryllup?

Man kan fejre sit sølvbryllup når man har været gift i 25 år. Om morgen vækkes sølvbryllupsparret med æresport, sang og morgenmad. Om aftenen fejres dette med musik, mad og taler. Det er en festdag til ære for parret, der har været gift i to et halvt årti.

Sjovt nok så er falder denne dag ofte på en tirsdag (i skudår en onsdag) fordi de fleste bryllupper fejres på lørdage, og så falder 25-års dagen altså oftest på en tirsdag.

 

Giver man gave om morgenen til sølvbryllup morgensang?

Det kommer faktisk lidt an på, hvad du er inviteret til. Er du kun inviteret til morgensang, så giver du naturligvis gaven her. Er du også inviteret til fejring senere på dagen, så er det her du medbringer din gave.

 

Hvor meget giver man i gave

Det kommer helt an på, hvor tæt du er på sølvbryllupsparret. Er du en nær relation, så forventes der oftest en lille smule mere – eller i al fald at du har gjort dig en lille smule umage. Er du en mindre tæt relation, så kan det være fint med en smuk buket, en god flaske vin eller måske en gavekurv.

 

Hvad kan du give dine forældre i sølvbryllupsgave?

Det kan være en rigtigt fin idé at give dine forældre en gave, de kan opleve sammen. Du har nok allerede en god fornemmelse af, hvad de interesserer sig for, og det er naturligvis et godt udgangspunkt for en god gave. Husk nu at tage højde for at de ikke er helt unge længere, så gaven skal naturligvis passe til deres fysik.

Sikre vindere er ofte forskellige typer billetter, weekendophold, spiseoplevelser og lignende. Disse gavetyper findes i mange forskellige prislejer og alle steder i landet, så du vil helt sikkert kunne finde noget til dem.

Det er oplagt at give en personlig gave til ægteparret, hvor der f.eks. indgår billeder eller gode citater om dem. Måske noget af sølv? På siden her kan du læse lidt mere om gode sølvbryllupsgaver til mor og far.

 

Sølvbryllupsgaver behøver ikke altid koste noget

Husk nu at en gennemtænkt og personlig gave som ikke koster noget kan bringe lige så stor glæde som en købt gave. Hvis du er kreativ, kan du måske finde på et underholdende indslag, lave en sang, spille et nummer eller lave et personligt billedshow. Mange bliver virkeligt rørte når der er lagt tanker bag. Er det dine forældre eller gode venner, der fejrer 25 år sammen, så har du helt sikkert mange historier fra deres liv, der kan blive til ganske god underholdning.

 

Få flere tips til fejring og traditioner omkring et sølvbryllup

Vil du gerne vide alt hvad der er godt at vide omkring fejring af sølvbryllupsparret og hvordan du selv kan forberede dig til festen, så er her en rigtig fin artikel omkring alt du skal vide til et sølvbryllup.

gaveideer til sølvbrylluppet