Leder du efter den perfekte gave til mormor fra en baby – måske hendes barnebarn? Så læs med her, hvor jeg har et par forslag til nogle super cute, personlige “du skal være mormor” gaver.

En baby i familien er en fantastisk begivenhed og derfor noget der giver anledning til at give en personlig gave hvori baby indgår. De forslag jeg har samlet her er samlet ud fra et perspektiv om at de skal være så personlige som muligt.

Denne side indeholder affilate links

De bedste gaver til mormor fra baby

Videobog - en perfekt gave til ældre mennesker

Lav en video-bog med video og billeder af den lille nye guldklump

Denne gave er perfekt til at give mormor nogle meget levende minder om den lille ny i familien.

Det er super nemt at overføre video og billeder til denne videobog. Bogen er super nem at betjene og på den måde vil mormor have babyminder lige ved hånden, når hun har lyst.

Du bestemmer selvfølgeligt selv hvad det skal være for noget video. Det kan være en optaget pludre hilsen, video af når baby leger, billeder fra barnedåben og en række billeder af mormor og baby sammen.

Du bestemmer indholdet og den gave vil helt sikkert give stor glæde i lang tid fremover.

Denne kan købes hos video-bog.dk

Børnehånd på smykke er en fin personlig gave

Personlig halskæde med unikt motiv – f.eks. en babyhånd

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være et hånd- eller fodaftryk af den lille ny baby i familien. Det kan også være en dato, en tekst eller en personlig hilsen. Et tegn, et monogram.

Du bestemmer og du kan virkeligt give denne gave en super personlig vinkel.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Stregtegning i gave til oldeforældre

Håndtegnet stregtegning efter fotos af børnene

Ønsker du en stilren tegning af dit barn, så vælg denne type stregtegning der er tegnet på baggrund af dit billede. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver inkl. disse fine og klassiske stregtegninger.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet karikaturtegning efter dine fotos af baby

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af den lille ny baby i familien. Fordi du kan sammensætte billedet af forskellige fotos, kan du selv bestemme hvilke personer og/eller dyr, der skal med. Det kan feks. være mormor og baby på samme billede.

Med lidt fantasi kan det blive en rigtig fin personlig gave til mormor fra baby.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Giv et personligt maleri i gave

Ægte håndmalet oliemaleri lavet fra eget foto

Denne gave har virkeligt wow-faktor. Kunstneren bag fototilmaleri.dk laver virkeligt smukke håndmalede oliemalerier fra dine personlige billeder. Du bestemmer selv om det skal være af familen, den lille ny, alle børnebørnene eller det bedste feriebillede. Tjek siden ud, disse malerier er fede!
Obs: Du får 400,- i rabat ved at bruge koden 5W9XHG

Dette er set på fototilmaleri.dk

Krus med trykt personligt motiv

Krus med billede af baby

Du har frit valg af motiv, når du får trykt et motiv på dette krus. Børnetegninger kan se fantastisk ud, og også de bedste babybilleder vil skabe glæde. Du bestemmer og hun vil med garenti tænke på de små hver gang hun tager koppen frem.

Dette er set hos citatshirts.dk

Skønne “du skal være mormor” gaver

Skærebræt med personlig gravering

Skærebræt med personlig tekst

Står modtageren ofte i køkkenet, så overrask med et skærebræt med en personlig hilsen. Du bestemmer selv teksten, det kan f.eks. være navn og fødselsdato på børnebørnene. 

Dette skærebræt er fra signaturgaver.dk

Nøglering med personlig gravering

Hjertenøglering med graveret navn

Med denne nøglering, kan du minde bedste om, at hun er blevet bedste. Skriv navnet på baby, fødselsdato eller en anden personlig hilsen. Du bestemmer, hvordan denne gave skal gøres til en personlig gave til mormor fra baby.

Denne nøglering er fra signaturgaver.dk

Hjerteæske til den du holder af

Hjerteæske med graveret navn

Det her er super personligt. Denne smukke hjerteæske er lavet i træ og kan graveres med navn (eller det du ønsker). 
Du bestemmer selv om du bestiller det med lækker chokolade, eller du vil lægge dine egne personlige ting i.

Denne gave er fra signaturgaver.dk som er dygtige til personlige gaver.

Tivolibesøg i gave

Fejr guldklumpen med en tur i Tivoli med kaffe og kage

Tivoli er en speciel oplevelse for både store og små. Nyd den smukke park, blomsterudstillingerne og den skønne stemning. På dette tilbud får du kaffe og kage med i oplevelsen.

Denne oplevelse findes hos Go Dream hvor du finder denne og mange andre oplevelsesgaver.

Børnebørn er guld i familien

Ankomsten af den første baby i familien er en stor oplevelse, ikke mindst for mormødre, som får en lille guldklump at forkæle. Ankomsten af børnebørn betyder meget og kan virkeligt ændre dynamikken i en familie på den gode måde.

Der er virkeligt mange grunde til at fejre den begivenhed. Og man skal virkeligt ikke undervurdere, hvor meget den lille ny betyder for bedsteforældre. Derfor giver det rigtig god mening at give en gave til mormor fra baby med en personlig hilsen.

Den vil hun med stor sandsynlighed bære med sig i hjertet.

 

Personlige gaver rammer altid lige i hjertet

Gør du dig umage, og finder den helt rigtige vinkel på gaven fra baby, så vil det næsten med garanti gå lige i hjertet. Når hun kan mærke, du har gjort dig umage for at finde den helt rigtige gave, så vil hun vide, du tænker på hende og at hun betyder meget for dig.

Den gestus er en rigtig god måde at sige jeg elsker dig.

 

Andre gode “du skal være mormor gaver”

En god gave til en kommende mormor bør udstråle kærlighed og omsorg i forbindelse med den nye rolle. Overvej personlige smykker, håndlavet håndarbejde eller mormor-bøger. Et fotoalbum eller en spa-dag kan give hende mulighed for at slappe af og skabe minder. Tilmelding til en aktivitet, børnebøger eller en dag sammen er også betænksomme gaver. En kurv med lækkerier eller en gave, der symboliserer bedstemor-titlen, kan også bringe glæde. Det vigtigste er at vise at du værdsætter hende og glæder dig over hendes nye rolle.

Inspiration til flere gaver til mormor

Fandt du ikke hvad du ledte efter, så kan du tjekke min artikel omkring gaver til mormor. Her vil du helt sikkert fine nogle flere gaveidéer som kan gøre hende glad.

En baby er en gave for mormødre