Leder du efter den perfekte gave til mormor fra en baby – måske hendes barnebarn? Så læs med her, hvor jeg har et par forslag til nogle super cute, personlige gaver.

En baby i familien er en fantastisk begivenhed og derfor noget der giver anledning til at give en personlig gave hvori baby indgår. De forslag jeg har samlet her er samlet ud fra et perspektiv om at de skal være så personlige som muligt.

Denne side indeholder affilate links

De bedste gaver til mormor fra baby

Videobog - en perfekt gave til ældre mennesker

Lav en video-bog med video og billeder af den lille nye guldklump

Denne gave er perfekt til at give mormor nogle meget levende minder om den lille ny i familien.

Det er super nemt at overføre video og billeder til denne videobog. Bogen er super nem at betjene og på den måde vil mormor have babyminder lige ved hånden, når hun har lyst.

Du bestemmer selvfølgeligt selv hvad det skal være for noget video. Det kan være en optaget pludre hilsen, video af når baby leger, billeder fra barnedåben og en række billeder af mormor og baby sammen.

Du bestemmer indholdet og den gave vil helt sikkert give stor glæde i lang tid fremover.

Denne kan købes hos video-bog.dk

Børnehånd på smykke er en fin personlig gave

Personlig halskæde med unikt motiv – f.eks. en babyhånd

Denne halskæde kan varieres i det uendelige. Det kan være et hånd- eller fodaftryk af den lille ny baby i familien. Det kan også være en dato, en tekst eller en personlig hilsen. Et tegn, et monogram.

Du bestemmer og du kan virkeligt give denne gave en super personlig vinkel.

Denne kæde er set hos Byravn.dk

Personlige gaver i form af karikatur tegninger

Håndtegnet karikaturtegning efter dine fotos af baby

Denne gave er lidt speciel og meget personlig. Justkarikatur.dk har specialiseret sig i at lave personlige foto/print gaver og her kan du f.eks. bestille en karikaturtegning af den lille ny baby i familien. Fordi du kan sammensætte billedet af forskellige fotos, kan du selv bestemme hvilke personer og/eller dyr, der skal med. Det kan feks. være mormor og baby på samme billede.

Med lidt fantasi kan det blive en rigtig fin personlig gave til mormor fra baby.

Du kan bestille disse prints på justkarikatur.dk

Børnebørn er guld i familien

Ankomsten af den første baby i familien er en stor oplevelse, ikke mindst for mormødre, som får en lille guldklump at forkæle. Ankomsten af børnebørn betyder meget og kan virkeligt ændre dynamikken i en familie på den gode måde.

Der er virkeligt mange grunde til at fejre den begivenhed. Og man skal virkeligt ikke undervurdere, hvor meget den lille ny betyder for bedsteforældre. Derfor giver det rigtig god mening at give en gave til mormor fra baby med en personlig hilsen.

Den vil hun med stor sandsynlighed bære med sig i hjertet.

 

Personlige gaver rammer altid lige i hjertet

Gør du dig umage, og finder den helt rigtige vinkel på gaven fra baby, så vil det næsten med garanti gå lige i hjertet. Når hun kan mærke, du har gjort dig umage for at finde den helt rigtige gave, så vil hun vide, du tænker på hende og at hun betyder meget for dig.

Den gestus er en rigtig god måde at sige jeg elsker dig.

 

Inspiration til flere gaver til mormor

Fandt du ikke hvad du ledte efter, så kan du tjekke min artikel omkring gaver til mormor. Her vil du helt sikkert fine nogle flere gaveidéer som kan gøre hende glad.

En baby er en gave for mormødre