Hvem vil ikke gerne gøre sin mormor glad? Er man så heldig stadigt at have sin mormor, så har man en skat. I denne artikel kommer jeg med 5 tips til, hvordan du kan gøre hende glad – uden det behøver at koste noget.

Du kan naturligvis altid gøre din mormor glad med en gave til hende, men det er lagt fra de materielle ting, der betyder mest, når man kommer lidt op i alderen.

Prøv nogle af disse forslag i stedet:

Stop i vejkanten og pluk en buket blomster til hende

Alle elsker blomster, og det kan være lidt en misforståelse at det skal være købte blomster for at bringe glæde. Det har i høj grad betydning, når der er en tanke bag.

Overrask din mormor med en buket fra grøftekanten når du er på vej til at besøge hende. Det er en uventet gestus, som hun helt sikkert vil sætte pris på.

 

Tag din mormor med på gåtur

En gåtur er den perfekte mulighed for at få en god, hyggelig og personlig snak. Mormødre har ikke daglig kontakt med dig, som din mor har det, og derfor kan det være guld værd for din mormor, hvis du inviterer hende ind i dit liv ved at fortælle, hvad der sker.

En gåtur er bare en virkeligt god måde at få snakket lidt sammen på, om stort og småt. Og skal der lidt ekstra luksus til, kan du pakke en madpakke eller invitere på kaffe et sted på vejen.

 

Klip hækken eller gør andre praktiske ting

Når man bliver ældre, så er det ikke altid at helbredet rækker på samme måde som i gamle dage. Har din mor lidt problemer med helbredet, eller har hun svært ved at nå de praktiske ting i hverdagen, så kan det være en kæmpe stor hjælp at give hende en hånd. Du ved nok bedst om din bedstemor vil fortrække hjælp med haven, huset, indkøb eller andet, og ved du det ikke, så kan du også gøre hende glad ved at tilbyde din hjælp.

 

Bestil din mormors signaturret til aftensmad

Har din mormor et forkælergen, så vil hun helt sikker elske at du elsker hende mad. Det lyder måske underligt, men det kan være en gave for hende hvis du inviterer dig selv på middag og ønsker en bestemt ret. Det er en måde at signalere, du elsker hendes madlavning og gerne vil bruge din tid sammen med hende.

 

Inviter hende på middag hos dig

Det kan også være, du kunne tænke dig at invitere hende på middag eller frokost hos dig selv. Ofte er det jo mormødre der står for at arrangere den slags, men det kan være det er ved at være tiden til, du tager initiativet.

Du kan gøre oplevelsen lidt personlig ved at lave hendes livret, lave en ret, du har lært af hende, eller måske pynte bordet med hendes yndlingsblomster. Uanset hvad, så vil hun sætte pris på at blive tænkt på.

Pakke gaver ind - sådan gør du